Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO PREDVIĐANJA

IMA NADE! Ovo je 5 horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav pre KRAJA 2022. GODINE

Ovi horoskopski znakovi su pravi srećnici koje do kraja godine čeka romantična ljubavna priča

1667165555_people-ga2aa9f761_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bik 

Tekuća godina je u početku obećala Biku mnogo promena i priliku da drastično promene svoje živote. Do kraja godine Bika čeka romantična avantura puna iznenađenja i prijatnih trenutaka, koja će svakako prerasti u nešto više. U početku će, ne verujući svojoj sreći, predstavnici zemaljske stihije zaroniti u ljubav po svim pravilima popularnih rom-koma - od plašljivog flerta i leptira u stomaku do najnasilnije strasti koju mogu samo da zamisle. Novo osećanje će postati glavna motivacija, inspiracija, podrška Biku i pomoći će u rešavanju bilo kakvih problema. 

Pročitajte još: Ova tri horoskopska znaka očekuje VELIKA SREĆA U NOVEMBRU: NJima će se dogoditi lepe stvari ove jeseni

Lav

I pored toga što sada predstavnici vatrene stihije nisu u dobrim odnosima, ove godine su konačno imali sreće. U duši će se probuditi lagana i nežna osećanja, koja će se probuditi svetlim i neočekivanim susretom. Nakon duge letnje sezone, Lavovi će tokom jeseni dobiti priliku da upoznaju osobu sa kojom će moći da stvore dugu i čvrstu vezu. Pored njega/nje biće zanimljivo, ovo neverovatno poznanstvo otkriće mnogo neočekivanih stvari i, pored toga, pomoći će Lavovima da pređu na novi nivo blagostanja, postepeno zadovoljavajući svoje rastuće potrebe - i materijalne i intimne. 

Devica

Pročitajte još: Indijski horoskop za 2023. godinu: Kome se "smeši" brak, a kome nove poslovne prilike

Sudbina će ovom znaku dati šansu za iznenađujuće harmoničan odnos - samo ćete morati da birate između nekoliko kandidata odjednom, što neće biti lako. Moguće je da će novi partner postati pratilac do kraja života. Device ove godine imaju priliku da upoznaju pravu srodnu dušu, zbog čega su obavezne da češće izlaze u svet i ne odbijaju da upoznaju prijatelje: možda će svog životnog partnera upoznati u društvu zajedničkih prijatelja. 

Škorpija

Predstavnici vodenog elementa će konačno pronaći osobu sa kojom će biti srećni - sudbonosni sastanak će se dogoditi neočekivano. Najverovatnije će to biti slučajno poznanstvo: na poslu, u teretani ili u prodavnici. Slede romantični sastanci, komplimenti, pokloni, a do kraja godine uselićete se u jedan stan. Najpovoljnije vreme za upoznavanje druge polovine je jesen, a izabranik Škorpije može se roditi pod sazvežđem Vaga ili Bik. Da li će se veza završiti brakom, zvezde ne otkrivaju, ali će svakako doneti mnogo prijatnih iskustava.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Rakovi budite sebi na prvom mestu, Vage pokažite partneru da vam je stalo

Vodolija 

Za Vodoliju će tekuća godina pružiti jedinstvenu priliku da upozna osobu o kojoj ovaj vazdušni znak stalno sanja: pametnu, sofisticiranu, ljubaznu, inteligentnu. Do pomenutog poznanstva može doći u novembru. Zvezde toplo preporučuju Vodoliji da hodaju više: na javnom mestu će predstavnici vazdušnog znaka upoznati svoju ljubav. To može biti park, restoran, tržni centar ili javni prevoz. Neki Vodolije će iznova sagledati svoju okolinu i konačno primetiti osobu koja već dugo ima simpatije prema njima – i ako se ne plašite da napravite korak ka vama, naći ćete svoju sreću.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas