Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈИСКИ ХОРОСКОП: Верује се да може предвидети у којој години ћете пронаћи сродну душу

Ваш хороскопски знак може открити када ћете упознати животног партнера

1695212005_shutterstock_2072188163.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према ведској астрологији, ваш хороскопски знак може вам дати неке наговештаје о томе када бисте могли да се сусретнете са сродном душом. Наиме, Пунам Верма, астролог са Алл Индиа института за окултне науке, открила је своје прогнозе и томе кад који знак проналази животног партнера.

Ован

Овнови су веома брзи и импулсивни. Своју сродну душу упознају између 22. и 28. године. Њихов брачни живот није добар. Они не желе да остану на једном месту дужи временски период. Овнови су директни и не маре много за осец́ања и осец́ања других. Њихове љубавне везе су брзе и изненадне. Али они увек осец́ају проблеме у свом брачном животу.

Бик

Бикови су доминантни и тврдоглави. Своју сродну душу упознају између 30. и 32. године. Практични су, успешни и од поверења. Често су стрпљиви и упорни, са изузетном издржљивошц́у. Бикови стварају верне и одане пријатеље. Њихов брачни живот је добар.

Близанци

Близанци имају промене расположења и двоструки карактер и темперамент. Они су немирни, дипломатски и амбициозни. По природи су кокетни и имају више од једне афере. Своју сродну душу упознају у доби између 27. и 32. године. Због своје природе, суочавају се са проблемима у свом брачном животу.

Рак

Они су емотивни, упорни у својим осец́ањима и везани за свој дом и породицу. Сада можете лако да претпоставите какав ц́е бити њихов брачни живот. Своју сродну душу упознају у двадесетим годинама. Домороци овог хороскопског знака познати су по свом тешком раду који им помаже да постигну успех у животу.

Лав

Лавови су изузетно саосец́ајни, великодушни, искрени, јасни и ауторитативни. Они су поносни и срец́ни у новчаним стварима. Што се тиче љубави, они су посесивни, страствени и одани. Потребна им је љубав, али она не успева да их досегне због њихове тврдоглаве природе. Своју сродну душу упознају између 27. и 30. године.

Девица

Девице имају добре аналитичке способности. Њих други не могу лако импресионирати нити их преварити. Своју сродну душу упознају између 24. и 28. године. Њихов брачни живот је, најблаже речено, обичан.

Вага

Домороци Вага су одлучни у својим мислима и поступцима. Имају сјајно предвиђање и интуицију. Имају велики круг пријатеља и познаника. Своју сродну душу упознају између 26. и 31. године. Ипак, ретко су задовољни у браку.

Шкорпија

Шкорпиони су одлучни, независни и енергични. Имају магнетну личност и разноврсни су. Своју сродну душу сусрец́у између 25. и 30. године. Веома су захтевни у свом сексуалном животу и догматични су и доминирају код куц́е. У браку се увек суочавају са проблемима.

Стрелац

Веома су импулсивни, ентузијастични и одлучни. Они су отворени и стога стварају непријатеље. Они су пријатељски расположени и друштвени. Своју сродну душу упознају између 27. и 30. године. Често се венчавају у последњем тренутку и ретко су задовољни својим браковима.

Јарац

Они су ментално јаки, одлучни и независни у свим својим поступцима. Осим што су вредни, они су и мислиоци. Због њиховог ц́удљивог понашања, други их често погрешно тумаче. Своју сродну душу срец́у између 22. и 26. године. Њихов породични живот је обично проблематичан.

Водолија

Водолије су преосетљиве особе које се лако повређују. Често губе контролу над собом и говоре или раде ствари због којих касније жале. Иако су друштвени, пате од усамљености у животу. Своју сродну душу срец́у између 27. и 30. године. Њихов брачни живот је несрец́ан.

Рибе

Они су великодушни, симпатични и љубазни. Они су лојални својим пријатељима или било коме кога прихвате, под условом да осец́ају да им се верује. Они су генерално успешни на свим позицијама и одговорностима. Сродну душу упознају са 20 година и њихов брачни живот је добар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas