· · Коментари: 0

ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Четири знака којима ће у 2023. години све ићи од руке

Они могу да очекују велике промене

1672581370_cb58aff33817c4617e7d89ac91e19c10c5d6c162.jpg
Фото: Схуттерстоцк

На прагу 2023. године астролози широм света дају прогнозе за наредну годину.

Изразито цењени индијски астролози предвиђају велику срећу и богатство за четири хороскопска знака које наредне године очекују велике промене набоље. Проверите да ли сте међу њима и, ако јесте, можемо само да вам кажемо благо вама.

Врисха (Бик)

21. април – 21. мај

Транзит Јупитера пролазиће кроз ваше 11. поље све до 22. априла 2023. и донети вам изузетно повољан период за покретање новог посла, улагање у каријеру и познанства са утицајним и моћним људима који ће препознати ваш потенцијал. То време карактерише и повећање богатства, штедња која вама не пада тешко јер ћете тај новац инвестирати и увећати. Након 22. априла Јупитер прелази у ваше 12. поље тајни, па су могући непредвиђени трошкови, зато на време направите добар план буџета за наредну годину.

Прочитајте још: НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН САЗНАЈТЕ КОЈА ГОДИНА ВАМ ЈЕ КЉУЧНА У ЖИВОТУ: Нумеролози сматрају да вас тад чекају СУДБИНСКЕ ПРОМЕНЕ

Канyа (Девица)

22. августа – 23. септембра

Ви ћете бити прави сретници наредне године. До 22. априла Јупитер пролази кроз ваше 7. поље партнерства, што ће вам донети венчање и улазак у брачну луку. То ће бити сјајан период за сарадњу са компанијама из иностранства и било која врста уговора биће веома добра за вас. И након 22. априла 2023. остајете међу сретницима, само што ће се фокус померити ка стицању новца. У овом периоду играјте само на сигурно и избегавајте ризик јер ћете једино тако успети у свом науму.

Дхану (Стрелац)

23. новембар – 22. децембар

Припремите се за побољшање и напредак на свим животним пољима. То се посебно односи на услове живота, па је веома могуће да ћете купити већи и лепши стан или кућу, само водите рачуна да због тога не улазите у спор са фамилијом. Било која врста куповине некретнина до 22. априла биће успешна докле год вам Јупитер буде транзитирао 4. пољем. Будите опрезни на пољу каријере и избегавајте улагање новца у сумњиве пројекте. После 22. априла имаћете потешкоће са децом, а кључ за превазилажење проблема јесте искрена комуникација и разумевање. После 22. априла играјте лутрију, веома је могуће да ћете добити позамашан добитак

Кумбха (Водолија)

21. јануар – 19. фебруар

Транзит Јупитера кроз ваше 2. поље до 22. априла може вам донети увећање богатства и могућност за зараду новца кроз додатни посао који вам је досад био хоби. Посветите се породици, посебно деци, и покушајте да свет “гледате” из њиховог угла како бисте их боље разумели.Обратите пажњу на здравље и промените навике, посебно кад је у питању исхрана. Што се тиче периода после 22. априла, покушајте да избегнете конфликте на послу. Посебно водите рачуна коме шта причате у поверењу да то не би стигло до ваших  шефова. Зато је најбоље да држите језик за зубима и никако се не поверавате колегама које то могу да искористе против вас.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.