Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАПАНСКИ ХОРОСКОП ЗА 2024. ГОДИНУ: Три знака ће низати невероватне успехе, али астролози упозоравају да ће сви морати да се чувају пљачкаша и напада с леђа

Погледајте прогнозу јапанских астролога за 2024. годину

1706354064_Foto-Shutterstock-japanski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

По јапанској астрологији предстоји нам година Змаја, у којој је од кључне важности чувати се пљачкаша и напада с леђа.

Ипак, када су у питању финансије, Змај за три знака доноси велику финансијску и професионалну срећу – низаће успехе и све ће им полазити за руком.

Проверите да ли је ваш знак међу победницима у години Змаја…

Незуми (Пацов)

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Према јапанском хороскопу за све рођене у знаку Пацова 2024. ће бити берићетна. Ова година ће им донети финансијску стабилност и могућност одличне зараде. Очекује се да ће ови људи имати прилику да унапреде своје финансијско стање и да остваре значајан напредак у каријери. Такође, саветује им се да буду пажљиви са новцем и да размишљају о дугорочним улагањима.

Тора (Тигар)

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

За особе рођене у знаку Тигра, 2024. година ће бити изазовна када је реч о финансијама. Могу се суочити са неочекиваним трошковима и финансијским препрекама. Међутим, упорност и сналажљивост ће им помоћи да превазиђу све тешкоће и годину ће завршити са џеповима пуним пара. Важно је да буду опрезни са инвестицијама и да прате своје трошкове како би избегли непредвиђене губитке.

Татсу (Змај)

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.)

Ово је ваша година и срећна звезда ће вас пратити на сваком кораку. Биће ово изузетно повољна година за финансије. Рођени у знаку храброг Змаја могу да очекују бројне прилике за повећање прихода и остварење финансијских циљева.

Такође, имаћете успеха у пословним подухватима и инвестицијама, као да ће вам све падати с неба. Важно је да будете храбри и да искористе прилике које вам се буду пружале.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas