Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јун ће бити њихов месец: Три хороскопска знака која очекују успеси на свим пољима

Све ће им ићи од руке

1684950814_horoskop-za-jun.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур ц́е завршити свој ретроградни циклус 3. јуна, завршавајуц́и временски период за који је астролошки познато да доноси конфузију и погрешну комуникацију.

Са тим транзитом покренуће се боља комуникација међу људима, што ће посебно утицати на поједине знакове Зодијака. 

Заједно са неколико других транзита, ова космичка промена ц́е донети екстра позитивну енергију за Бика, Рака и Близанца - три хороскопска знака који ц́е имати посебно срец́ан јун.

Све идеје о којима сте размишљали полако ће почети да се развијају, а ви ћете добити моћ да са другима делите своје мисли, осец́ања и инспирацију.

Овај ефекат може бити посебно моц́ан за Близанце, што и не изненађује с обзиром да је Меркур планетарни владар Близанаца и Бика.

У наставку прочитајте о томе зашто су Бик, Рак и Близанци хороскопски знаци који су највише предодређени за срец́ни јун.

Бик

Када се Меркур помери из ретроградног положаја, као што је горе наведено, то чини вашем знаку даје  снажан осец́ај јасноц́е, па ће људи бити заинтересовани за разговор о темама које су вам важне.

За све ово време, па све до 22. јуна, у вашем знаку је и Венера (ваш планетарни владар), што вам даје додатну искру радости и лакоц́е. Посебно важан дан за вас ће бити 11. јун. Добро га запамтите. 

Касније у току месеца, долази до изражаја ваша креативност и и позитивна инспирација за покретање бизниса.

Важни датуми за вас су 19. и 21. јун, када ће вам Венера помоћи да се остварите на готово свим плановима. Ипак, немојте само да мислите на посао, ово је идеално време за путовање, где бисте могли да упознате сродну душу или уживање у гастрономским специјалитетима које до сада нисте имали прилике да пробате. 

Рак

Међу три хороскопска знака који су предодређени да доживе срец́не транзите у јуну налази се и Рак. 21. јун је почетак сезоне Рака и то је дан на који можете очекивати да ц́ете се осец́ати одлично. Због тога је ово дан када треба да планирате активности које су вам заиста важне.

Када 28. јуна стигне млад месец у Раку, могли бисте да осетите инспирацију да кренете у ново поглавље свог живота. Ово је право време да размислите о томе шта желите да промените у свом животу или како желите да растете, као и да донесете одлуке које ће вас учинити срећнијим у будућности. 

Један добар потез може вас веома брзо учинити веома, веома богатим. 

Близанци

Меркур, ваш планетарни владар, чини потезе током целог месеца који повец́авају ваше шансе за срец́у и успех. Након директног стационирања 3. јуна, даће вам енергију и наду да кренете напред. 10. јуна бисте могли да откријете ново решење за проблем који вас мучи.

Тај пораст интелектуалне енергије и фокуса само ц́е расти да 13. јуна, када Меркур буде улазио у ваш знак. У овом периоду можда ћете водити занимљиве разговоре, па послушајте своју интуицију.

Касније у току месеца, од 20. јуна, могли бисте да се осец́ате енергично и оптимистично. Кад Венера уђе у ваш знак 22. јуна, можете очекивати да ц́ете добити и мало додатног сјаја, што ц́е вас добро припремити за успех који вам се смеши крајем месеца. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas