Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈУПИТЕР У БИКУ ОД 16. МАЈА: Доноси са собом велике промене нарочито у једном пољу

Јупиер у Бику ће трајати до 26. маја 2024. године

1683364777_Jupiter.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јупитер улази у знак Бика 16. маја 2023. године и тамо ће остати до 26. маја 2024. године. Често се сматра да је Јупитер „срећна“ планета која нам помаже да се усмеримо на оно што је позитивно и дозвољава нам да проширимо своје умове, видимо нове могућности, добијемо дубље увиде и свест о себи, пише Сенса.

Јупитер у Бику нам неће донети брзе промене – оне ће пре бити резултат методичног планирања. Важно је да током овог периода не доносимо исхитрене одлуке и да пре него што нешто пресечемо „три пута измеримо“.

Енергија Јупитера у Бику може да нас и улењи, успори и услед ње се можемо осећати тромо и склонији одуговлачењу. С друге стране ова енергија нам и отвара простор да застанемо, направимо паузу и осетимо присутност у садашњем тренутку. Само треба да се чувамо претеривања!

Како Јупитер буде започињао своје путовање кроз знак Бика он нас позива да проценимо какав свет смо створили око себе и за себе и да ли и на који начин нас он подржава. Током претходне године, Јупитер у Овну нас је подстакао да засејемо семе, започнемо нове ствари и понекада слепо верујемо у своје снове. Али сада је наш задатак да то засађено семе негујемо и осигурамо му окружење у коме ће моћи да се развије.

Уколико сте незадовољни околностима на послу, у односу или у свом дому – сада је повољан тренутак да их промените. Окружење и околности се односе и на планету и наш однос према њој. Иако је Јупитер планета експанзије и доноси нам дубљу свест о планети може и да допринесе пројектима која ће јој додатно наудити.

И Јупитер и Бик су повезани са изобиљем и новцем и одличан је тренутак да се посветимо својим финансијама. Време је за враћање дугова али и за инвестирање. Инвестирање се може односити и на стицање нових вештина, гајење своје органске хране или хонорарни посао.

Рад на флексибилном мајндсету је такође нешто што нас очекују у наредних годину дана. Треба да се ослободимо ригидних ставова и будемо отворени за нове перспективе и могућности. Уместо изговора зашто нешто не урадимо треба да се окренемо и видимо прилике да видимо и искусимо нешто ново.

Интензивну енергију ћемо посебно осетити од маја до јуна 223. године, будући да ће се Јупитер у БИку поравнати са Северним чвором. Северни чвор представља нашу колективну судбину и куда смо као цивилизација кренули.

Северни чвор је у знаку Бика још од јануара 2022. године али сада ће Јупитер додатно појачати његову енергију. Изненадиће нас многе појаве за које смо мислили да су ствар далеке будућности, а постаћеммо им сведоци.

Ово је јединствен астролошки догађај и догађаји у наредниих 12 месеци ће одредити како ће се наша цивилизација даље развијати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas