Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

КАДА СУ ЉУТИ БЕЖИТЕ ОД ЊИХ: Са ОВИМ хороскопским знаковима нема шале

Ако их изнервирате, боље да се не налазите у њиховој близини

1646386201_svadja.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Сваки хороскопски знак, има и посебан карактер, али постоје они типови, који када се изнервирају, не бирају речи како би вас повредили или увредили. Међу њима су ова три хороскопска знака.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВИ посветите се себи, ВАГЕ у пуном сјају

БИК

Потребно је пуно да се наљуте али када се то деси бежите од њих! Креће ураган беса и физичке снаге било да је у питању мушкарац или жена. Креће им пара на уши и тада не чују никога. Тада се буди сва снага Бика и вербална и физичка која је разорна.

Јарац

Хладно и без емоција напада. Хладне главе је сагледао проблем, сео је и одлучио се за напад. Јарац када крене у напад користи дословно сва средства. Верблана, физичка, материјална итд. Оно што је најстрашније је то што тада Јарац буквално нема емоције, ни најтужнији дечији поглед  га неће омекшати!


Шкорпија

Осветољубива до сржи. Њен напад тј бес је дууго тињао у њој. Она не напада одмах, притаји се чека и посматра. Тражи вам најболнију тачку или чека тренутак у животу када се најрањивији и тада напада. Подмукла је и увек задаје разорни ударац!

Прочитајте још: ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЗАУВЕК ПАМТЕ ПРВУ ЉУБАВ: Проверите да ли сте међу њима

Лав

Колико зна да буде весео и да даје срце и љубав исто толико зна да буде бесан, љут и да срце кида на комаде! Он краљ емоција. Када код Лава пробудите бес он директно напада и не размишља о последицама! После његовог напада остају делићи вас, вашег живота и срца које тешко да ћете икада склопити!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas