· · Коментари: 0
АСТРО

Како хороскопски знаци уређују дом: Ован има велики кревет, Рак пастелне боје, а један знак крије СЕФ

Дом је простор где се осећамо сигурно. Свако га уређује по свом укусу , хајде да видимо како то раде хороскопски знаци.

1618832682_Depositphotos_21074243_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Ово је отворен и темпераментан знак. Као такав његов простор где живи ће исто бити "отворен". Ован не воли преградне зидове воли када је све једна целина. Велика дневна соба која је спојена са кухињом и трпезаријом. Једноставне линије преовлађују у дому Овна. Једино што је изоловано је спаваћа соба. Она ће имати велики кревет са огледалом на зиду поред из које се излази на малу терасу.

Велика дневна соба и огроман кревет за спавање. Сваки Ован има ципеларник и слике предака.

Не поклања много пажње детаљима али ће акценат бацити на ципеларнику јер не подноси да је обућа свуда по стану. Од специфичних ствари ће свакако бити слике предака, јер је Ован у свом корену традиционалан знак. Велика је вероватноћа да ти преци буду у униформи.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб.

Бик

Он је породично орјентисан. Највише му одговарају природне земљане боје које се уклапају уз дрвени намештај. Његов лични простор било кућа или стан представља све! Са пуно љубави и стрпљења ће га сређивати. Он је у стању да дуго штеди новац како би направио савршени дом. Стан ће бити са луксузом опремљен јер је Бик такође и велики материјалиста. Када га једном направи по свом укусу ту остаје до краја и преноси га на наследнике. Централна просторија у стану Бика је кухиња и дневна соба.

Бик воли браон наомештај, а Близанци "опен спејс" и велике прозоре.

Близанци

Траже "опен спејс". Како их не држи место и не воле скучен простор код њих у стану је све једна велика просторија. Чак немају врата ни на спаваћој соби. Воле велике прозоре од пода до плафона, да стан има пуно светлости и неће ставити завесе јер њима "не треба таква интима". Велики простор им служи да угосте велики број људи јер они и када су сами нису сами. Људи за њих представљају живот. Стан ће бити опремљен по најновијој технологији а централно место представља дневна соба са најновијим плазма телевизором.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Фото: Депозит

Рак

Њихов простор где живе представља њихову душу. То је стан са пуно деталај у нежним пастелним тоновима са пуно фотографија где свака прича своју причу. Рак воли успомене и имаће их на сваком могућем месту. Код њих се не може издвојити једна просторија већ је свака битна и са пуно љубави и топлине опремљена.

Рак воли нежне боје и фотографије, а Лаву је стан трофеј и има скривен сеф.

Лав

Лавовима животни простор представља неки врсту тофеја. Тако га доживљава. То је место где он организује свој "чопор" где је он предводник. Све је у стану перфектно и скупо опремљено. То је велики стан за живот који је опремљен великим масивним намештајем.Пуно породичне и личне драгоцености се налази у стану Лава тако да је могуће да има сакривени сеф. Просторије на које полаже највише пажње су спаваћа соба и купатило.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Стан Девие се препознаје по минимализму, а Ваге по отмености и луксузу.

Девица

Воли префекционизам и мимимализам. Боље речено у стану Девице никада нећете видети ништа што није сврсисходно. Његов практични ум ће се потпуно показати при уређењу дома. Савршено осећа простор и уме да направи савршену функционлану целину. То је простор где су зидови беле боје, леп и елегантан али једноставан намештај са кунињом која је сваршена у својој једноставној елеганцији. И најмањи милиметар простора је савршено искоришћен.

Вага

Она је у стању да од нефункционланог стана направи праву малу оазу склада, отмености и луксуза. У Ваги живе сви ти појмови и само она уме да их песпрекорно уклопи. Вага воли умерену интиму па ће то вероватно бити стан у ужем центру града на високом спрату. Који мора да има пуно светлости. Када он уређује животни простор на сваки кутак се обраћа посебна пажња па тако и на улазна врата и на сам ходник зграде. Стан ће оплеменити умереним детаљима. Не воли да гомила ствари и све што купи је кавлитено и скупо. Пре ће се одлучити за једну скупу ствар него гомилу безвредних ситница.

Шкорпија бира поглед на воду, а Стрелац велике просторије.

Шкорпија

Најиделаније место ако Шкоријаа може да бира је са погледмо на воду било да је у питању река или море. Такође иако звучи морбидно Шкорпија се доста добро осећа када живи у близини гробља. Шкорпија сама у себи носи доста контрадикторности а такав је и њен стан. Стан ће бити мешавина ултра модерног али ће имати дозу мистичности и имаће магичну енергију.Она свој стан сматра својим уточиштем и он мора бити скривен од других погледа. Њен приоритет је спаваћа соба са великим креветом који ће имати тамну постаљину или тамне завесе на прозорима.

Стрелац

Он се не везује пуно за животни простор. Он стан понекад доживљава као затвор. Ако баш мора да буде у стану то би требало да буде велики стан са великим просторијама како би донекле имао утисак да га простор "не гуши". Никада неће превише новца потрошити на опремање стана. Када купује намештај гледаће да пре свега буде функционалан. Велики тросед са две фотеље у дневној соби, спаваћа соба треба да има велики кревет а кухиња да је пространа и да се лако сналази у њој без беспотребних детаља.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Јарац

Држи до традиције и трајних вредности. Тако да све што се код Јарца налази треба да траје вечно. Сваки комад намештаја је скуп, уложено је доста новца и он је ручно прем димензијама прављен. Никада не купује тек тако већ добро размисли. У сваком случају ће при уређењу дома ангажовати архитекту како случајно можда не би омануо. Воли модерну технологију али само ако може да се уклопи у класични стил.

Јарац купује класичан намештај и ангажује архитекту, Водолија воли авангарду, а Рибе бирају пастелне боје.

Водолија

То је знак будућности и модерног. Код њега у стану никада нећете видети нешто класично.Увек је то најновији модерни сти. Не воли једноставне облике већ неправилне геометриске фигуре. Највише воли ако је стан једна целина али са пуно нивоа, пролаз са луковима истепениште са модерним обликом. Зидови ће бити у двобојној варијанти. Слике на зидовима неће имати класични рам већ необични троугласти.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Рибе

Стан доживљавају као простор где пуни своје емотивне батерије. Воли да је све мило, нежно у ушушкано. Велика дневна соба са удобном великом гарнитуром на којој су свилени јастуци у пастелним бојама. Како не воли јако дневно светло већ пригушено у стану ће бити доста лампи. Воли да се опусти па ће бити и миришљавих свећа и штапица. Спаваћа соба је њено царство снова. То је мали кутак где је њена оаза мира са једноставни али преудобним брачним креветом и са полицом пуном књига.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.