Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како преживети РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР: Савети АСТРОЛОГА који вам могу бити од ВЕЛИКЕ ПОМОЋИ

Сви га осећамо, али не знамо како да га употребимо у своју корист. Главни савет је СЛУШАЈТЕ ПАЖЉИВО!

1622550523_Lavanda.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Комуникација је најважнија. Пажљиво слушајте, па ако нисте разумели саговорника питајте још 10 пута шта је хтео да каже. Мекур је, између осталог, планета комуникације и мисли. Када крене у ретро ход лако нам помрси мисли у глави.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Комуникација и ретроградни Меркур

Ово је период у којем је потребно бити пажљивији него иначе и имати челичне живце. Свађе међу колегама су уобичајна појава јер нико никога не разуме најбоље а свако мисли да је у праву и да је баш све рекао исправно и тачно.

Господар времена
Крећите на време јер је Меркур  "господар времена". Он господари малим ситним минутима који нам понекад делују као вечност. Ако имате пословни састанак крените20 минута раније јер може да пукне гума на аутобусу. Ако имате рокове било на послу или на факултету  крените одмах у реализацију. Ништа не остављајте за задњи час.

Ово је период када су кварови чешће него обично. То веома често нису озбиљни кварови већ ситни мали свакидашњи, али пошто је ретроградни Меркур наше мисли су расуте и самим тим не реагујемо природно и нормално већ правимо панику и фрку. Касниће мејлови, можда пошаљете и празан.

Биће много кварова.

Све су то ствари које се догађају за време ретро Меркура. Кола вам се могу покварити иако сте већ били  код мајстора. Опет то није озбиљан квар.

Спремите се за непријатна изненађења и ситне штете. Останите присебни.

Савет је да се психички припремите на ситне заврзламе и да им приступите СМИРЕНО. Никако брзе и паничне реакције јер оне тек створе конфузију у већ конфузним мислима. Одбројите до 10, сачекате неколико минута, уклучите логику и полако решите проблем.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Медитацијом очистити мисли

Очистите лични и пословни простор од нагомиланих и небитних ствари. Све папире и фасцикле добро прелистајте јер се може десити да баците и нешто што вам је битно. Ваше мисли и ум заслужују посебан третман. Када вам остене мало времена у току дана тада се посветите себи макар на пет минута. Медитација је за то иделана. Полако улазите у своје мисли и емотивне дубине и добро размислите да ли је тамо остала нека негативна емоција или бол за неузврћеном љубави. Ако јест , попричајте сами са собом и полако ту особу испратите из свог живота и захвалите јој се на свему. Ослободите емотивни простор да би у њу могла да уђе нова чиста особа.

Шта доноси ретроградни Меркур?

Нове људе - било да су пословнуи или емотивни. Они су сада добро дошли, али са дозом опреза. Јер док је Меркур у ретро ходу полако са уласком нових људи. Сада је време да их из прикрајка упознајете, посматрате и тумачите. Како вам мисли нису баш фокусиране и велика је вероватноћа да ћете нешто превидети, свако обећање дајте са резервом и сачекајте да се заврши ретро кретање и тада финализирајте сва обећања. Све ћете тада јасније видети.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Кључна порука ретроградног Меркура

Само полако и промишљено! Немој те га се плашити јер је он ту да вас можда врати на старо како би увидели своје грешке. Ту је да вас опомене да можда брзате у неким ставрима. Ту је да вас опомене да очистите свој пословни и емотивни "простор". Донеће вам и неке старе љубави са којима је прича остала недовршена, душа све зна и осећа....

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas