Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Стиже РЕТРОГРАДНИ Меркур и доноси ХАОС! Ево са каквим ће се променама сусрести ваш ХОРОСКОПСКИ ЗНАК!

Меркур ће бити ретроградан од 30. маја до 23. јуна. Како да искористите ретроградни Мерку на најбољи могући начин?

1620992777_Depositphotos_49204233_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Меркур представља планету комуникације, трговине, администрације и служи за наше лично размишљање и представља начин на који доносимо одлуке.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

У периоду који нам следи може да донесе "застоје": наједном стане ауто или мозак као да се блокира. Компјутер ништа не слуша, важан пословни састанак се отказује, квари се телефон. Савет је да у данима када је Мерку ретроградан не доносимо важне одлуке приватне, али ни пословне, не планирамо дан већ покушамо да пустимо да нас време носи. Јер све што се унапред испланира велика је вероватноћа да ће кренути низбрдо.

Не купујте ауто, мобилни, не водите преговоре, не идите на састанке и операције!
Додајте још два дана пре
Увек када се Меркур спрема да крене у ретро ход додајте два дана пре кретања и два дана после званичног завршетка кретања, јер се тада још увек осећа његов утицај.

Шта избегавати у време ретроградног Меркура? Избегавати важне пословне уговоре, састанке, презентације. Избегавати куповину кола, телефона, компјутера било ког електронског уређаја, не покретати приватни бизнис. Такође ако можете избегните, померите хируршке интервенције.

Идите у природу, размишљајте, планирајте

Шта је добро радити за време ретроградном Меркура? Прикупљајте информацје, савете и све записујте. Проводите више времена у природи, шетњи, медитацији.

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

Овај ретроградни Меркур ће највише осетити Девице и Близанци у ПОДЗНАКУ али и сви ми остали јер свако у својој наталној карти име негде Девицу и Близанца. Како ће ретроградни Меркур да утиче на знакове хороскопа:

Ован

Треба да обратите пажњу на информације које стижу до вас. Односно, од кога стижу информације. Пријатељи у блиском окружењу можда и нису баш онакви како се представљају. На њих обратите пажњу.

Ован нека се чува пријатеља, а Бик себе!

Бик

Сада је најбитније да немате импулсивне реакције поготово када је посао у питању. Полако, одбројите до 10 и онда донесите коначну одлуку

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Близанци

Осећате јак утицај ретро Меркура јер вам се отварају капије прошлости. Неке старе љубави траже нову причу. Ви мудро саслушајте и пустите да ваш мозак обради информације и тек тада донесите коначни суд.

Близанцима се враћа стара љубав, Рак добија важну информацију, а Лаву се покреће каријера.

Рак

Породични односи ће бити пољуљани због информације која иде од стране мушке особе.

Лав

Овај ретро Меркур вас тера да сагледате вашу пословну каријеру. Пустите мисли да се роје, записујте их и када прође његов циклус онда полако приступите реализацији.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Девица

Овај Меркур вама отвара очи на свим форонтовима. Љубав, посао, здравље, окружење, пријатељство, породица. Немојте се уплашити брзих и оштрих инфорамција које долазе до вас. Ви сте краљеви у реалном сагледавању ствари.

Вага неће имати длаку на језику, а Девици ће још више отворити очи.

Вага

Породични односи су на испиту. Ретро Меркур вас тера да кажете свима све у лице.

Шкорпија

Полако али сигурно излазите из прича које вас не чине срећним. Сачекајте да Меркур заврши свој ретроградни ход и тада донесите коначну одлуку.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Стрелац

Однос према пријатељима и новцу се мења. Меркур вас учи да је потребно да полако остављате неке новце са стране. Шта ћете да радите са њима донесите после ретроградног хода Меркура.

Стрелац мења однос према новцу, Јарац разрађује пословни план, Рибама се враћа стара љубав.

Јарац

Уроните у себе и покушајте да чујете ваш унутрашњи глас. То дете у вама има нешто да вам поручи. Водолија- само наставите да скупљате и записујете идеје које вам пролазе кроз главу. Пословни план детљно разрадите а у реализацију крајем Јуна месеца.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Рибе

Емотивно сте празни. Ретро Меркур вам поручује да је сада право време да љубав гледате другим очима. Донеће вам јос по неку стару љубав али је то тест да ли сте научили лекцију из љубави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas