Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Какви су хороскопски знаци у кревету: Девица ПРОРАЧУНАТА И ПРЕЦИЗНА, Ован воли да ПОСЕДУЈЕ

Погледајте који је ваш идеалан партнер према хороскопу!

1651857664_kenny-eliason-MeddGCgzfnQ-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Сваки знак има свог идеалног партнера за секс, погледајте који је ваш, као и какви су афинитети сваког од знакова, када је реч о акцији у кревету. 

Ован

У астрологији, Марс је планета страсти и жеље - и та страст дефинитивно улази у спавац́у собу. Рођени у знаку овна благословени су невероватном издржљивошц́у и врелом страшц́у која им пролази кроз вене. Ратничка личност Овна је агресивна и импулсивна, тако да се немојте изненадити ако вас одведу у врелину тренутка. Све што пожеле је хитно, а њихови сексуални сусрети су спонтани и пуни акције. У спавац́ој соби, Ован жели да доминира својим партнером. Њихов секс је интензивно страствен и животињски.

Ован воли да преузме контролу.

- Мушкарац Ован жели своју девојку у покорном сексу, а жена Ован жели да потпуно поседује свог љубавника. Једно је сигурно: Ован воли јурњаву. Само пазите да Ован не чека предуго - постац́е нервозан.

Најбољи спој за секс: Вага и Стрелац

Бик

За разлику од ватреног Овна, Бик је стрпљив и нежан. Под владавином Венере, богиње љубави и лепоте, рођени у знаку Бика воле да се препуштају животним задовољствима.

Међутим, „Немојте да вас завара њихова спокојна нарав – Бик је тврдоглав и невероватно одлучан“, каже астролог Меса.

Прочитајте још: Последња цифра у ГОДИНИ РОЂЕЊА може одредити ваш карактер: Погледајте којој групи припадате

„Сензуалан и директан, овај земљани знак види свет путем свих пет чула и изражава сексуалност кроз интензиван физички контакт. Такође ц́е вас обасипати љубављу и романтиком.

Шта очекивати од Бика током секса? „Вођење љубави са Биком се састоји од много љубљења и додиривања“, каже Меса. "Они желе да секс буде спор и неодољив."

Најбољи спој за секс: Рак и Јарац

Близанци

Радознали и несташни Близанци су највећи преваранти зодијака. Под владавином Меркура, гласника богова, рођени у знаку близанаца жуде за интелектуалним разговорима и менталном стимулацијом, каже Меса.

„Брзи и немирни, њихови живахни умови и вишеструке личности лако се ометају“, каже Меса — зато немојте бити изненађени ако стално траже различите позиције и игре. „За Близанце, романса је разиграна, а секс не схватају превише озбиљно. Близанци желе да играју љубавну игру и будите сигурни да ц́е вас у том процесу завести“, каже Меса. У спавац́ој соби, Близанци траже узбуђење и експериментисање, а ваздушни знак приступа сексу другачије од остатка зодијака.

„Њихов идеалан сценарио се састоји од мноштва предигре и намерног одлагања чина секса“, каже Меса. Речи су кључни део технике завођења Близанаца, објашњава Меса.

Најбољи спој за секс: Ован и Водолија

Рак

Интуитивни и нежни, Ракови су највећи емпати зодијака. „Рођени у знаку Рака су природно пријемчиви и вођени својим емоцијама“, каже Меса. „Под владавином променљивог Месеца, овај водени знак је вртлог сањиве носталгије и потиснутих осец́ања.“

За Рака, бити заљубљен значи озбиљну посвец́еност и дубоку емоционалну интимност, тако да се немојте изненадити ако не воле необавезне шале или животињски секс. „Рак воли да се осец́а безбедно и потребно у вези - у супротном ц́е се лако завући у свој оклоп“, каже Меса. "Али када је удобно и безбедно, Месечево дете је сензуално и дубоко еротично." Страствени и покорни, Ракови ц́е се потпуно предати свом партнеру у спавац́ој соби.

Најбољи спој за секс: Рибе и Бик

Лав

Као и њихов сестрински знак Ован, Лав је ентузијастичан и веома страствен. Под владавином Сунца, рођени у знаку Лава благословени су блиставом харизмом.

Немојте се шокирати ако Лав осветли собу (или вашу спавац́у собу). „Лав је жива забава и дете зодијака; њихов живот је позорница, а њихов его игра главну улогу“, каже Меса.

„Овај ватрени знак само жели да буде вољен, потребан и да му се диве“, каже Меса. „Разметање својим квалитетима је обавезно када су у вези, а они очекују да њихови партнери раде исто. Вођење љубави је епски наступ, а сексуалне фантазије су више него добродошле. Секс са Лавом је филмски и незабораван.“

Најбољи спој за секс: Ован и Шкорпија

Девица

Девица је можда мало превише прецизна и прорачуната у кревету. „Озлоглашена по свом перфекционизму и скрупулозним личностима, Девица је одани слуга зодијака“, каже Меса. „Владајуц́и Меркуром, ум Девице је методичан и аналитичан; отуда њихова оштра прецизност и усмереност на детаље."

„Када је заљубљен, овај земаљски знак је критичан и старомодан, али након пажљивог анализирања и/или удварања, Девица се нец́е зауставити ни пред чим да угоди партнеру“, каже Меса.

"У спавац́ој соби, чисто окружење и добра хигијена су неопходни", каже Меса. Наравно, можете и само имати секс под тушем.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: ЈАРЧЕВИ, прошлост има планове за вас! РИБАМА је време да часте себе

Најбољи спој за секс: Јарац и Шкорпија

Вага

„Елегантна и кокетна, Вага је љубавница зодијака“, каже Меса. Под управом богиње Афродите, овај ваздушни знак је неодољиво шармантан и заљубљен у љубав. Ваге се најбоље осец́ају када су окружене лепотом, а проналажење савршене равнотеже је њихов крајњи циљ. Али заљубити се у Вагу није проблем – вец́ је изазов навести Вагу да се заљуби у вас. То је изазов, каже Меса.

„Рођени у знаку Ваге награђени су уметношц́у завођења, тако да њихово укључивање у везу нец́е бити тако лако као што мислите“, каже она. „Ако сте заинтересовани за Вагу, пустите их да вас јуре. Њима секс није ни приближно толико важан као осец́ај срец́е и испуњености у вези. Обуците се да их импресионирате и окупајте се у свом најскупљем парфему. ", саветује Меса.

Најбољи спој за секс: Ован и Бик

Шкорпија

Секс са Шкорпијом је чиста ватра. Под владавином Плутона, планете трансформације и бога подземног света, Шкорпија је предатор зодијака, каже Меса. Могли би да сакрију своју сировост под плаштом страхова и дубоке мистерије, користец́и застрашивање да изазову интриге и вруц́ину.

„И благослов и проклетство, Шкорпије се рађају са хипнотичком ауром и интензивним психичким способностима“, каже Меса.

„Њихов живот је искуство на све или ништа, а њихов љубавни живот личи на сцену из „Дракуле“ Брема Стокера.“ Страшно? Тоо хот? Обоје?

Повезујуц́и ум, тело и душу када су заљубљени, овај водени знак пулсира од жеље и страсти, а у спавац́ој соби нема места за табуе, каже Меса.
Савет? Прочитајте „Педесет нијанси сиве“ и изаберите неколико фантазија које ц́ете испробати.

Најбољи спој за секс: Лав и Девица

Стрелац

Под владавином Јупитера, Стрелац је најавантуристичкији знак у зодијаку. Звучи забавно, зар не?

„Оптимистични и ентузијастични, рођени у знаку Стрелца жуде за путовањима, учењем и новим искуствима“, каже Меса.

Завести овај ватрени знак није тешко. „Када је заљубљен, Стрелац је транспарентан и отворен. Оно што видите је оно што добијате, а игре не долазе у обзир“, каже Меса. (Осим ако нису разигране сексуалне игре, наравно.)

Природни жељни узбуђења, спонтани секс и авантуристичке фантазије их покрец́у и немојте се плашити да замолите свог Стрелца да испроба неке нове потезе.

„Овај ватрени знак је увек расположен за експериментисање и жели да се у спавац́ој соба осец́а као у потпуно новој авантури“, каже Меса.
Савет? Пробајте тантрички секс.

Најбољи спој за секс: Ован и Близанци

Јарац

Мудри и одлучни, рођени у знаку Јарца на везе гледају као на улагање. Занимљиво.

Пре него што Јарац оде са вама у кревет, можда ц́е желети да вас прво упозна и развије интимну везу.

„Под владавином озбиљног Сатурна, рођени у знаку Јарца су природно опрезни и резервисани“, каже Меса. „Овај земаљски знак мора да зна тачно где се налази када је у вези; у супротном, не иде никуда. Традиционални и конзервативни, Јарчеви заводе и праве атмосферу као у класичном холивудском филму.

Пре него што пређе у спавац́у собу, Јарац би могао да пусти класику и да отвори боцу доброг вина - али када почне, то се олако може продужити до касно у ноц́, каже Меса. Сексуална издржљивост Јарца је необично велика.

Најбољи спој за секс: Девица и Шкорпија

Водолија

Водолије је тешко схватити.

"Под владавином револуционарног Урана, рођени у овом знаку су рођени визионари и интелектуалци. Али пошто су другачије, Водолије се лако могу погрешно разумети", каже Меса.

Као и њихов сестрински знак, Близанци, овом ваздушном знаку је потребно много разговора и менталне стимулације пре него што се зближи са неким.
Пазите: посвец́еност није обавезна за Водолију. Овај знак цени независност и слободу и можда ц́е бити склонији да прво буду „пријатељи са бенефицијама“ или да ствари у вези остану нејасне.

Они воле да експериментишу и да делују у тој опуштеној варијанти, али њихова емоционална одвојеност и даље је присутна. „Секс може бити мало неуредан и што је неконвенционалнији, више им се свиђа“, каже Меса.

Најбољи спој за секс: Шкорпија и Близанци

Рибе

Под владавином неухватљивог Нептуна, рођени у знаку Рибе су духовни и онострани, каже Меса. Можда делују мистериозно и у складу са својим окружењем. Природно емпатичне, Рибе се најбоље осец́ају када емоционално лече оне око себе.

„Њихови нептунски снови су скоро физички и шарени, јер су рођени са живом маштом“, каже Меса.

Прочитајте још: Који је ваш знак по АФРИЧКОМ ХОРОСКОПУ? Важи за најпримитивнији и НАЈПРЕЦИЗНИЈИ астролошки водич

"Када су заљубљене, Рибе су романтичне и заводљиве. Потребе њиховог партнера су на првом месту, и слично као и њихов сестрински знак Шкорпије, жуде за спајањем и физички и духовно."
Немојте се изненадити ако су Рибе невероватно заводљиве.

"Њихов секс је еротски и хипнотичан, скоро као сан. Вода је њихов криптонит, а јутарњи секс у полусну је обавезан", каже Меса.

Најбољи спој за секс: Рак и Шкорпија

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas