· · Komentari: 0
astro

Kakvi su horoskopski znaci u krevetu: Devica PRORAČUNATA I PRECIZNA, Ovan voli da POSEDUJE

Pogledajte koji je vaš idealan partner prema horoskopu!

1651857664_kenny-eliason-MeddGCgzfnQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svaki znak ima svog idealnog partnera za seks, pogledajte koji je vaš, kao i kakvi su afiniteti svakog od znakova, kada je reč o akciji u krevetu. 

Ovan

U astrologiji, Mars je planeta strasti i želje - i ta strast definitivno ulazi u spavaću sobu. Rođeni u znaku ovna blagosloveni su neverovatnom izdržljivošću i vrelom strašću koja im prolazi kroz vene. Ratnička ličnost Ovna je agresivna i impulsivna, tako da se nemojte iznenaditi ako vas odvedu u vrelinu trenutka. Sve što požele je hitno, a njihovi seksualni susreti su spontani i puni akcije. U spavaćoj sobi, Ovan želi da dominira svojim partnerom. NJihov seks je intenzivno strastven i životinjski.

Ovan voli da preuzme kontrolu.

- Muškarac Ovan želi svoju devojku u pokornom seksu, a žena Ovan želi da potpuno poseduje svog ljubavnika. Jedno je sigurno: Ovan voli jurnjavu. Samo pazite da Ovan ne čeka predugo - postaće nervozan.

Najbolji spoj za seks: Vaga i Strelac

Bik

Za razliku od vatrenog Ovna, Bik je strpljiv i nežan. Pod vladavinom Venere, boginje ljubavi i lepote, rođeni u znaku Bika vole da se prepuštaju životnim zadovoljstvima.

Međutim, „Nemojte da vas zavara njihova spokojna narav – Bik je tvrdoglav i neverovatno odlučan“, kaže astrolog Mesa.

Pročitajte još: Poslednja cifra u GODINI ROĐENJA može odrediti vaš karakter: Pogledajte kojoj grupi pripadate

„Senzualan i direktan, ovaj zemljani znak vidi svet putem svih pet čula i izražava seksualnost kroz intenzivan fizički kontakt. Takođe će vas obasipati ljubavlju i romantikom.

Šta očekivati od Bika tokom seksa? „Vođenje ljubavi sa Bikom se sastoji od mnogo ljubljenja i dodirivanja“, kaže Mesa. "Oni žele da seks bude spor i neodoljiv."

Najbolji spoj za seks: Rak i Jarac

Blizanci

Radoznali i nestašni Blizanci su najveći prevaranti zodijaka. Pod vladavinom Merkura, glasnika bogova, rođeni u znaku blizanaca žude za intelektualnim razgovorima i mentalnom stimulacijom, kaže Mesa.

„Brzi i nemirni, njihovi živahni umovi i višestruke ličnosti lako se ometaju“, kaže Mesa — zato nemojte biti iznenađeni ako stalno traže različite pozicije i igre. „Za Blizance, romansa je razigrana, a seks ne shvataju previše ozbiljno. Blizanci žele da igraju ljubavnu igru i budite sigurni da će vas u tom procesu zavesti“, kaže Mesa. U spavaćoj sobi, Blizanci traže uzbuđenje i eksperimentisanje, a vazdušni znak pristupa seksu drugačije od ostatka zodijaka.

„NJihov idealan scenario se sastoji od mnoštva predigre i namernog odlaganja čina seksa“, kaže Mesa. Reči su ključni deo tehnike zavođenja Blizanaca, objašnjava Mesa.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Vodolija

Rak

Intuitivni i nežni, Rakovi su najveći empati zodijaka. „Rođeni u znaku Raka su prirodno prijemčivi i vođeni svojim emocijama“, kaže Mesa. „Pod vladavinom promenljivog Meseca, ovaj vodeni znak je vrtlog sanjive nostalgije i potisnutih osećanja.“

Za Raka, biti zaljubljen znači ozbiljnu posvećenost i duboku emocionalnu intimnost, tako da se nemojte iznenaditi ako ne vole neobavezne šale ili životinjski seks. „Rak voli da se oseća bezbedno i potrebno u vezi - u suprotnom će se lako zavući u svoj oklop“, kaže Mesa. "Ali kada je udobno i bezbedno, Mesečevo dete je senzualno i duboko erotično." Strastveni i pokorni, Rakovi će se potpuno predati svom partneru u spavaćoj sobi.

Najbolji spoj za seks: Ribe i Bik

Lav

Kao i njihov sestrinski znak Ovan, Lav je entuzijastičan i veoma strastven. Pod vladavinom Sunca, rođeni u znaku Lava blagosloveni su blistavom harizmom.

Nemojte se šokirati ako Lav osvetli sobu (ili vašu spavaću sobu). „Lav je živa zabava i dete zodijaka; njihov život je pozornica, a njihov ego igra glavnu ulogu“, kaže Mesa.

„Ovaj vatreni znak samo želi da bude voljen, potreban i da mu se dive“, kaže Mesa. „Razmetanje svojim kvalitetima je obavezno kada su u vezi, a oni očekuju da njihovi partneri rade isto. Vođenje ljubavi je epski nastup, a seksualne fantazije su više nego dobrodošle. Seks sa Lavom je filmski i nezaboravan.“

Najbolji spoj za seks: Ovan i Škorpija

Devica

Devica je možda malo previše precizna i proračunata u krevetu. „Ozloglašena po svom perfekcionizmu i skrupuloznim ličnostima, Devica je odani sluga zodijaka“, kaže Mesa. „Vladajući Merkurom, um Device je metodičan i analitičan; otuda njihova oštra preciznost i usmerenost na detalje."

„Kada je zaljubljen, ovaj zemaljski znak je kritičan i staromodan, ali nakon pažljivog analiziranja i/ili udvaranja, Devica se neće zaustaviti ni pred čim da ugodi partneru“, kaže Mesa.

"U spavaćoj sobi, čisto okruženje i dobra higijena su neophodni", kaže Mesa. Naravno, možete i samo imati seks pod tušem.

Pročitajte još: VIKEND HOROSKOP: JARČEVI, prošlost ima planove za vas! RIBAMA je vreme da časte sebe

Najbolji spoj za seks: Jarac i Škorpija

Vaga

„Elegantna i koketna, Vaga je ljubavnica zodijaka“, kaže Mesa. Pod upravom boginje Afrodite, ovaj vazdušni znak je neodoljivo šarmantan i zaljubljen u ljubav. Vage se najbolje osećaju kada su okružene lepotom, a pronalaženje savršene ravnoteže je njihov krajnji cilj. Ali zaljubiti se u Vagu nije problem – već je izazov navesti Vagu da se zaljubi u vas. To je izazov, kaže Mesa.

„Rođeni u znaku Vage nagrađeni su umetnošću zavođenja, tako da njihovo uključivanje u vezu neće biti tako lako kao što mislite“, kaže ona. „Ako ste zainteresovani za Vagu, pustite ih da vas jure. NJima seks nije ni približno toliko važan kao osećaj sreće i ispunjenosti u vezi. Obucite se da ih impresionirate i okupajte se u svom najskupljem parfemu. ", savetuje Mesa.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Bik

Škorpija

Seks sa Škorpijom je čista vatra. Pod vladavinom Plutona, planete transformacije i boga podzemnog sveta, Škorpija je predator zodijaka, kaže Mesa. Mogli bi da sakriju svoju sirovost pod plaštom strahova i duboke misterije, koristeći zastrašivanje da izazovu intrige i vrućinu.

„I blagoslov i prokletstvo, Škorpije se rađaju sa hipnotičkom aurom i intenzivnim psihičkim sposobnostima“, kaže Mesa.

„NJihov život je iskustvo na sve ili ništa, a njihov ljubavni život liči na scenu iz „Drakule“ Brema Stokera.“ Strašno? Too hot? Oboje?

Povezujući um, telo i dušu kada su zaljubljeni, ovaj vodeni znak pulsira od želje i strasti, a u spavaćoj sobi nema mesta za tabue, kaže Mesa.
Savet? Pročitajte „Pedeset nijansi sive“ i izaberite nekoliko fantazija koje ćete isprobati.

Najbolji spoj za seks: Lav i Devica

Strelac

Pod vladavinom Jupitera, Strelac je najavanturističkiji znak u zodijaku. Zvuči zabavno, zar ne?

„Optimistični i entuzijastični, rođeni u znaku Strelca žude za putovanjima, učenjem i novim iskustvima“, kaže Mesa.

Zavesti ovaj vatreni znak nije teško. „Kada je zaljubljen, Strelac je transparentan i otvoren. Ono što vidite je ono što dobijate, a igre ne dolaze u obzir“, kaže Mesa. (Osim ako nisu razigrane seksualne igre, naravno.)

Prirodni željni uzbuđenja, spontani seks i avanturističke fantazije ih pokreću i nemojte se plašiti da zamolite svog Strelca da isproba neke nove poteze.

„Ovaj vatreni znak je uvek raspoložen za eksperimentisanje i želi da se u spavaćoj soba oseća kao u potpuno novoj avanturi“, kaže Mesa.
Savet? Probajte tantrički seks.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Blizanci

Jarac

Mudri i odlučni, rođeni u znaku Jarca na veze gledaju kao na ulaganje. Zanimljivo.

Pre nego što Jarac ode sa vama u krevet, možda će želeti da vas prvo upozna i razvije intimnu vezu.

„Pod vladavinom ozbiljnog Saturna, rođeni u znaku Jarca su prirodno oprezni i rezervisani“, kaže Mesa. „Ovaj zemaljski znak mora da zna tačno gde se nalazi kada je u vezi; u suprotnom, ne ide nikuda. Tradicionalni i konzervativni, Jarčevi zavode i prave atmosferu kao u klasičnom holivudskom filmu.

Pre nego što pređe u spavaću sobu, Jarac bi mogao da pusti klasiku i da otvori bocu dobrog vina - ali kada počne, to se olako može produžiti do kasno u noć, kaže Mesa. Seksualna izdržljivost Jarca je neobično velika.

Najbolji spoj za seks: Devica i Škorpija

Vodolija

Vodolije je teško shvatiti.

"Pod vladavinom revolucionarnog Urana, rođeni u ovom znaku su rođeni vizionari i intelektualci. Ali pošto su drugačije, Vodolije se lako mogu pogrešno razumeti", kaže Mesa.

Kao i njihov sestrinski znak, Blizanci, ovom vazdušnom znaku je potrebno mnogo razgovora i mentalne stimulacije pre nego što se zbliži sa nekim.
Pazite: posvećenost nije obavezna za Vodoliju. Ovaj znak ceni nezavisnost i slobodu i možda će biti skloniji da prvo budu „prijatelji sa beneficijama“ ili da stvari u vezi ostanu nejasne.

Oni vole da eksperimentišu i da deluju u toj opuštenoj varijanti, ali njihova emocionalna odvojenost i dalje je prisutna. „Seks može biti malo neuredan i što je nekonvencionalniji, više im se sviđa“, kaže Mesa.

Najbolji spoj za seks: Škorpija i Blizanci

Ribe

Pod vladavinom neuhvatljivog Neptuna, rođeni u znaku Ribe su duhovni i onostrani, kaže Mesa. Možda deluju misteriozno i u skladu sa svojim okruženjem. Prirodno empatične, Ribe se najbolje osećaju kada emocionalno leče one oko sebe.

„NJihovi neptunski snovi su skoro fizički i šareni, jer su rođeni sa živom maštom“, kaže Mesa.

Pročitajte još: Koji je vaš znak po AFRIČKOM HOROSKOPU? Važi za najprimitivniji i NAJPRECIZNIJI astrološki vodič

"Kada su zaljubljene, Ribe su romantične i zavodljive. Potrebe njihovog partnera su na prvom mestu, i slično kao i njihov sestrinski znak Škorpije, žude za spajanjem i fizički i duhovno."
Nemojte se iznenaditi ako su Ribe neverovatno zavodljive.

"NJihov seks je erotski i hipnotičan, skoro kao san. Voda je njihov kriptonit, a jutarnji seks u polusnu je obavezan", kaže Mesa.

Najbolji spoj za seks: Rak i Škorpija

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.