Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Три припадника Зодијака који ће се обогатити током новембра

Кинески хороскоп прогнозира срећу за следећа три знака

1697544170_Foto-Shutterstock-kineski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ипак, овај месец ће бити идеалан за прављење планова за будућност, а кад је реч о финансијама, за неке ће бити посебно берићетан. Према кинеском хороскопу три знака ће на овом пољу пратити невероватна срећа.

Тигар (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. годиште)

Тигровима је било прилично тешко у последње време. Неколико месеци су се гомилали нерешени проблеми који су им нарушили материјалну стабилност. Међутим, од 12.новембра звезде ће им бити наклоњене, а срећа ће их пратити у сваком послу. У року од месец дана, Тигрови могу да добију унапређење, сјајну понуду за посао или чак нови извор прихода.

Коњ (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014. годиште)

Особе рођене у знаку Коња су рођени радохоличари, па тако није изненађење што ће се им се велики труд и рад коначно исплатити. У новембру их очекује нови заокрет у каријери и послу који ће осигурати велики прилив новца и напредак. Звезде ће им бити наклоњене до средине маја наредне године, па астролози саветују да ово време искористе максимално.

Свиња (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. годиште)

Астролози кажу да ако у породици имате неког ко је рођен у овом знаку, никада нећете морати да страхујете од сиромаштва. Иако се понекад свиње суочавају са проблемима и потешкоћама, пре или касније срећа их увек прати. Од 12. новембра могу да очекују само најбоље, а финансијско стање ће им се значајно побољшати. Нови извори прихода, потписивање великих уговора и понуде за посао нису искључени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas