Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Кинески хороскоп за 2022. годину: Шта нам доноси ГОДИНА ТИГРА?

Лунарна Нова 2022. година почиње 1. фебруара, а владар кинеског зодијака постаће Водени Тигар.

1643714201_woman-g23935da4e_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Многе културе славе лунарну нову годину, која означава други нови месец после децембарског солстиција. У кинеској астрологији почетак лунарне године такође представља прелазак на нови владајући знак зодијака.

Кинески хороскоп за 2022. годину

Тигар је жестока и храбра животиња, што значи да у овој години имамо велике шансе да превазиђемо своје страхове и храбро кренемо напред ка својим циљевима. Година тигра нам омогућава да искористимо сопствену унутрашњу моћ, јер не постоји ништа што не можемо постићи када се фокусирамо на нешто. Година Тигра је често позитиван знак када је у питању напредовање у каријери. Ако имате велике снове, храбар циљ или пројекат који бисте желели да започнете, година Тигра вам нуди самопоуздање и подршку који су вам потребни да то и остварите.

Прочитајте још: Коме ће ФЕБРУАР да помрси конце? ТРИ хороскопска знака неће имати наклоност планета

Ипак, не можете све очекивати одмах. Тигар је стрпљиво створење коме треба времена да уходи плен и учини први корак. Иако можемо да ускочимо и предузмемо храбре кораке, такође морамо бити стрпљиви. Као што тигар лови свој плен, ми можемо да правимо прорачунате потезе, али и да будемо стрпљиви и чекамо савршену прилику за напад.

Почиње година Воденог Тигра!

Тигар није само моћно, храбро, већ и веома интуитивно створење. Има изражено шесто чуло. У години тигра и ми сами можемо радити на својој интуицији, како би нам она помогла у доношењу одлука. Верујући свом унутрашњем гласу и обраћајући пажњу на суптилне знакове нашег окружења, можемо приметити сигнале које шаље универзум. Водени Тигар спада у елемент воде који може да подстакне наше емоције и учини нас осетљивијим на енергије око нас.

У кинеској астрологији се каже да година тигра доноси изненадне промене и може да промени равнотежу моћи и новца, а слично за 2022. годину предвиђају и западни астролози.

Прочитајте још: Најкомпликованији хороскопски знак: Како ВОЛЕ жене рођене у знаку ВОДОЛИЈЕ?

Повећана осетљивост може бити супермоћ која нам помаже да се повежемо са фреквенцијама универзума, омогућавајући нам да се осећамо једно са свиме. Али тај осећај такође може бити исцрпљујући ако се не заштитимо. Предузимање додатних корака за заштиту вашег енергетског тела биће важно ове године, а то можемо учинити радећи са лековитим моћима воде. Вода садржи вибрације, тако да пуњење чаше воде пре него што је попијемо, изговарање намере пре купања или туширања или провођење времена на мору, реци или језеру начини су на које можемо да се повежемо са лековитим моћима воде. Водени елемент такође указује да ове године морамо бити вољни и спремни да идемо заједно с током воде. Можда ће нам бити тешко да се осећамо стабилно или сигурно, али ако прихватимо ритам таласа, биће нам много лакше него да се боримо са њима.

Вода је такође веома креативна енергија, што указује да ова лунарна Нова година може бити посебно повољна за креативне пројекте. Дакле, година воденог тигра је година амбиције, храбрости, интуиције и креативности.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas