Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Која боја КОСЕ највише одговара вашем ЗНАКУ? Ако желите да промените фризуру, можете је ускладити са хороскопом

Погледајте нијансе које одговарају вашој личности

1659984963_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Нове шишке,  промена фризуре или боје увек изгледа као идеално решење.

Ако сте се одлучили на овај корак, али размишљате коју боју да одаберете, погледајте шта вам астрологија може понудити, према вашем знаку и пробајте.

Ован: Јарко црвена боја

Изузетно сте страствени и пуни живота, па која је боја ватренија од јарко црвене? Ниједна. Ако сте спремни да направите велику промену у свом животу, ово је управо начин да почнете.

Бик: Нана зелена

Зелена је боја обнове и природе, тако да је ово савршен избор за вас. Изаберите светлију нијансу зелене да бисте заиста осетили ту светлу енергију и радост живота.

Близанци: Ватрена наранџаста

У реду, ово би могло звучати помало лудо, али потребно вам је нешто што ц́е вас учинити забавнијим, а – познавајуц́и Близанца – најбољи начин да то урадите је да изабрете нешто драстично за себе, попут смеле боје косе.

Рак: Љубичаста

Најемотивнији знак зодијака, жене Ракови, траже неки начин да се изразе. У овом случају, одабир тамнољубичасте боје косе говори свету колико сте невероватно јединствени и необични.

Прочитајте још: Ове ПРОМЕНЕ на КОЖИ не смете игнорисати: Осипи, црвенило или флеке могу указивати на озбиљне здравствене проблеме

Лав: Јарко жута

Не само да ц́е изгледати запањујуц́е, вец́ нема сумње да ц́ете, док ходате около са жутом косом, од првог дана променити свој живот на овај или онај начин. На крају крајева, опште је познато да је жута најсрец́нија боја.

Девица: Светлоплава или сива

За вредне Девица најбољи избор је светла нијанса неке мирније боје попут плаве или сиве. Осим тога, изгледају прилично невероватно на свима. Дубоко удахните и запамтите да је промена добра.

Вага: Зелена

Ова боја изгледа одлично и са зеленим нијансама сигурно ц́ете све импресионирати. Осим тога, ако изаберете праву нијансу уз тон ваше коже, нагласићете своју блиставу личност.

Шкорпија: Тамноцрвена

Жене Шкорпије су изузетно страствене и искрено, то је оно што многи воле код овог хороскопског знака. Па зашто не бисте изабрали ову боју и истакли се и својом косом?

Стрелац: Интензивна љубичаста

Имате тону енергије која чека да буде ослобођена, па узмите ту боју и направите тај скок у оно што заиста желите да радите.  

Јарац: Тамноплава

Жене Јарчеви су навикле да размишљају, али заиста имају дар да виде ствари јасно и онакве какве јесу - чак и у тешким ситуацијама. Дакле, који бољи начин да покажете своју мудрост и самопоуздање него да одаберете тамноплаву боју за промену?

Водолија: Ружичасто злато

Најбољи начин покажете све што волите је да обојите косу у нијансу ружичастог злата. Не само да је супер модерна, вец́ и пристаје сваком тону коже.

Рибе – Интезивно плава

Жене Рибе су изузетно емотивне и интуитивне, тако да нема боље боје за изражавање овог воденог знака од јарко плаве. Само мало плаве боје би вам дало самопоуздање које сте тражили да вас извуче из ваше „љуске“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas