Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ ИМ КУЦА НА ВРАТА: Три хороскопска знака кој аимају шансу да упознају сродну душу на Дан заљубљених

Захваљујући планетарним променама приближава се тренутак у ком ћете бити позвани да донесете важну одлуку

1707149097_Foto-Shutterstock-horoskop-ljubav4.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Парови с нестрпљењем ишчекују 14. фебруар, Дан заљубљених који ће прославити у романтичној атмосфери, уз свеће, цвеће и поклоне. Хороскоп најављује да они који нису срели особу за коју ће рећи да је њихова сродна душа могу да се надају великом преокрету, и то баш на Дан заљубљених.

Астролози су издвојили три знака Зодијака који имају велике шансе да баш 14. фебруара 2024. упознају особу у коју ће се заљубити.

Бик

Енергија астероида Палас у знаку Стрелца инспирисаће вас да се окренете око себе и обратите пажњу на особе које се већ неко време врзмају око вас. Биковима који су недавно раскинули дугу и мучну везу биће мрско да се у овом тренутку позабаве љубавним сегментом, али ће их једна порука или позив натерати да промене мишљење. Бик би требало да дозволи себи да буде занесен и заведен, јер љубавна прича која започне 14. фебруара има велике шансе да постане најлепша љубавна прича која му се икада догодила.

Вага

Неко кога сте одавно упознали већ дуго размишља о вама, али се не усуђује да обнови контакт. Планетарна енергија 14. фебруара биће толико јака да ћете се са том особом сасвим случајно срести, а онда и схватити да имате много тога заједничког. Ово се посебно односи на Ваге које имају више од 35 година. Допустите себи да изнова осетите онај младалачки љубавни занос. Вага би требало да зна да ће особа која јој се враћа у живот доноси нову енергију, елан и ентузијазам.

Јарац

Иако се трудите да будете хладни и дистанцирани, вас ће 14. фебруара погодити Аморова стрела. Заљубићете се до те мере да ћете чак и посао ставити у други план. Особа која ће вам „заробити срце“ показаће вам лепшу страну живота, ону коју до сада нисте имали прилике да видите, јер сте били окупирани обавезама и каријером. Иако ће Јарац у једном тренутку помислити да би требало да „повуче ручну“ и стави сродну душу на више тестова верности, ветрови промена ће бити неумољиви. Покренуће вас и подсетити да је код вас на љубавном плану све баш онако како би требало да буде. Не опирите се томе.

(Лепа Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas