Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ СТИЖЕ ЗА ОВЕ ХОРОСКОПСКЕ ЗНАКЕ: Ево кога чекају ВЕЛИКЕ ЖИВОТНЕ ПРОМЕНЕ, некима се смеши чак и БРАК

Последњи млади Месец 2023. може заувек променити животе неколико знакова Зодијака, јер се догађа у конјункцији с Марсом! То значи да ће кармички задаци будућности бити решени средином децембра - вежите појасеве!

1702115322_shutterstock_2266054687.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Карма не спава! Када вам се чини да ништа ново неће доћи у ваш живот, планете ће сигурно послати апсолутно невероватне догађаје. Управо нас то очекује 13. децембра на млади Месец у Стрелцу који ће се догодити с конјункцијом Сунца, Месеца и Марса.

Важно је да је управо Марс диспозитор (одашиљач) енергије чвора будућности у Овну, стварајући активну и ватрену атмосферу брзих, наглих догађаја у животу.

Осим тога, Марс симболизује мушкарце па се у животима многих жена може појавити нови партнер - млади Месец увек доноси почетак новог циклуса у животу.

 

Близанци

Млади Месец се догађа у вашем сектору односа, што значи да бисте могли изненада да добијете новог партнера.

Штавише, ситуација се може догодити током путовања или ћете га упознати путем друштвених мрежа или страница за упознавање.

Будите сигурни да је ова особа ваш кармички партнер, будући да Марс контролише чвор будуће карме, а 2024. ваша заједница би могла да постане и службена.

 

Лав

Млади Месец се јавља у вашем љубавном сектору, што значи да можете да упознате нову особу на њену иницијативу.

Успут, могао би то бити странац, учитељ, адвокат или особа с неком озбиљном титулом - Марс у вашој карти влада сектором успеха.

Будите сигурни да ће се романса брзо развити, будући да је Млади Месец 13. децембра у промењивом знаку Стрелца - мораћете брзо да се прилагодите околностима и предлозима партнера.

 

Стрелац

Ово је ваш млади Месец и ваша правила!

Бићете толико привлачни да ће вам Свемир сигурно послати блиставу и изненадну љубав.

Управо 13. децембра спајају се Месец, Сунце и Марс у вашем знаку, док ће се чвор будућности налазити у сектору љубави!

Врло је вероватно да можете да доживите озбиљан интензитет страсти, јер Месец у вашој карти влада сектором сексуалности - припремите се за бурно и слатко раздобље.

 

Вага

На млади Месец 13. децембра биће веза између владара сектора вашег партнера у сектору путовања - љубав можете да упознате током пословног путовања, обуке или уз помоћ родбине.

Будите отворени, будући да током децембра ваше везе имају велику пажњу Свемира.

Марс ће до краја 2023. у ваш живот доносити занимљиве особе, но најмаркантнији догађај очекујте средином месеца.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas