Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп до 5. АВГУСТА: Близанце у искушењу да упадну у ТАЈНУ РОМАНСУ, Шкорпије развијају НЕДЕФИНИСАН ОДНОС

Ретроградна Венера унеће пометњу многим знаковима

1690623148_shutterstock_2266054647.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ретроградна Венера гази до 4. септембра, па долази до хаоса у љубавним односима. Очекујте позиве и поруке од особа из прошлости.

ОВАН

Наредне недеље ће вам фалити фокус кад је у питању ваш романтични интерес за друге и за емоције. Фантазије ће бити нешто што ће опседати ваше мисли. Ако сте већ у вези, биће вам тешко да останете на сваки начин верни.

БИК

Наредни период биће повољнији за оне Бикове који су у потрази за љубављу него за оне који су је већ нашли и који су у вези. Бићете романтични, што вам може помоћи да нађете љубав. Ако сте већ у вези, биће вам тешко да верујете у посвећеност партнера.

БЛИЗАНЦИ

Привлачиће вас идеја тајне љубави или ће се судбина побринути да добијете прилику за тајну везу односно аферу. Нећете бити способни за хармоничан љубавни однос, али романса или афера је нешто што ћете моћи лакше да остварите.

РАК

Бићете свађалачки настројени, због чега су мале шансе да будете срећни у љубави, али то не значи да се ништа узбудљиво неће дешавати на овом плану. Поготово ће сам почетак недеље бити пун дешавања и могућих изненађења.

ЛАВ

И даље се можете надати томе да ће вас пратити добра срећа у љубави, јер планета лепоте и љубави Венера ће још ове седмице бити у вашем знаку. Ово је посебно повољан период за Лавове који су рођени у трећој декади знака.

ДЕВИЦА 

Не налазите се у периоду који је повољан за љубав. Нећете ни превише очекивати јер ћете и сами бити свесни тога да не улажете никакав труд. Нисте добро расположени, те стога не можете очекивати позитивна дешавања у љубавном животу.

ВАГА

Лепа недеља за дружење и нове љубави, нове контакте. Чак и да се деси да не доживите нову љубав, контакти које ћете остварити лако могу да прерасту у нешто више од пријатељства и да вам омогуће да доживите љубав у скорој будућности.

ШКОРПИЈА

Више ћете се дружити него иначе, комуницирати са другим људима, због чега ћете развити недефинисан однос са неким из круга пријатеља. Можда ћете чак одржавати паралелне везе са две особе, које, наравно, неће знати једна за другу.

СТРЕЛАЦ

 У наредном периоду је могуће да раскинете везу у којој сте или се привремено разиђете са партнером. Ако сте сами, можда ћете започети везу на даљину, која ће бити пуна изазова и претешка за одржавање.

ЈАРАЦ

Пре свега ће вас интересовати секс и уопште физички контакт са неким ко вам се допада. Из тога може да процвета љубав, или не, али ви ћете бити вођени својим страстима и љубав неће бити оно што је пресудно.

ВОДОЛИЈА

 Врло лако можете остварити баш онакву врсту везе о којој маштате, пријатељску, слободну и узбудљиву, а у исто време са осећајем да сте пронашли сродну душу. Због тога се нећете плашити да се посветите тој љубави.

РИБЕ

Немојте очекивати превише лепог у наредном периоду. Ако сте сами, могуће је да ћете имати нешто више среће у љубави крајем следеће недеље, а уколико сте у вези, бићете опхрвани проблемима који ће искрснути у односу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas