Oglas
· · Komentari: 0

LJubavni horoskop do 5. AVGUSTA: Blizance u iskušenju da upadnu u TAJNU ROMANSU, Škorpije razvijaju NEDEFINISAN ODNOS

Retrogradna Venera uneće pometnju mnogim znakovima

1690623148_shutterstock_2266054647.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Retrogradna Venera gazi do 4. septembra, pa dolazi do haosa u ljubavnim odnosima. Očekujte pozive i poruke od osoba iz prošlosti.

OVAN

Naredne nedelje će vam faliti fokus kad je u pitanju vaš romantični interes za druge i za emocije. Fantazije će biti nešto što će opsedati vaše misli. Ako ste već u vezi, biće vam teško da ostanete na svaki način verni.

BIK

Naredni period biće povoljniji za one Bikove koji su u potrazi za ljubavlju nego za one koji su je već našli i koji su u vezi. Bićete romantični, što vam može pomoći da nađete ljubav. Ako ste već u vezi, biće vam teško da verujete u posvećenost partnera.

BLIZANCI

Privlačiće vas ideja tajne ljubavi ili će se sudbina pobrinuti da dobijete priliku za tajnu vezu odnosno aferu. Nećete biti sposobni za harmoničan ljubavni odnos, ali romansa ili afera je nešto što ćete moći lakše da ostvarite.

RAK

Bićete svađalački nastrojeni, zbog čega su male šanse da budete srećni u ljubavi, ali to ne znači da se ništa uzbudljivo neće dešavati na ovom planu. Pogotovo će sam početak nedelje biti pun dešavanja i mogućih iznenađenja.

LAV

I dalje se možete nadati tome da će vas pratiti dobra sreća u ljubavi, jer planeta lepote i ljubavi Venera će još ove sedmice biti u vašem znaku. Ovo je posebno povoljan period za Lavove koji su rođeni u trećoj dekadi znaka.

DEVICA 

Ne nalazite se u periodu koji je povoljan za ljubav. Nećete ni previše očekivati jer ćete i sami biti svesni toga da ne ulažete nikakav trud. Niste dobro raspoloženi, te stoga ne možete očekivati pozitivna dešavanja u ljubavnom životu.

VAGA

Lepa nedelja za druženje i nove ljubavi, nove kontakte. Čak i da se desi da ne doživite novu ljubav, kontakti koje ćete ostvariti lako mogu da prerastu u nešto više od prijateljstva i da vam omoguće da doživite ljubav u skoroj budućnosti.

ŠKORPIJA

Više ćete se družiti nego inače, komunicirati sa drugim ljudima, zbog čega ćete razviti nedefinisan odnos sa nekim iz kruga prijatelja. Možda ćete čak održavati paralelne veze sa dve osobe, koje, naravno, neće znati jedna za drugu.

STRELAC

 U narednom periodu je moguće da raskinete vezu u kojoj ste ili se privremeno raziđete sa partnerom. Ako ste sami, možda ćete započeti vezu na daljinu, koja će biti puna izazova i preteška za održavanje.

JARAC

Pre svega će vas interesovati seks i uopšte fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. Iz toga može da procveta ljubav, ili ne, ali vi ćete biti vođeni svojim strastima i ljubav neće biti ono što je presudno.

VODOLIJA

 Vrlo lako možete ostvariti baš onakvu vrstu veze o kojoj maštate, prijateljsku, slobodnu i uzbudljivu, a u isto vreme sa osećajem da ste pronašli srodnu dušu. Zbog toga se nećete plašiti da se posvetite toj ljubavi.

RIBE

Nemojte očekivati previše lepog u narednom periodu. Ako ste sami, moguće je da ćete imati nešto više sreće u ljubavi krajem sledeće nedelje, a ukoliko ste u vezi, bićete ophrvani problemima koji će iskrsnuti u odnosu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas