Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП: Ево који припадници Зодијака би учинил све за партнера

Погледајте како се сваки хороскопски знак понаша када је заљубљен

1689942626_shutterstock_1980484598.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Јарац у љубави треба да научи како да се опусти, безусловно се преда и буде несебичан. Девице треба да науче да осете страст и топлину, потребна им је и способност да разумеју да је љубав више од анализе.

Ован

За Овна, љубав је потреба која треба да буде испуњена. Схватају је као своје основно право и не оклевају да је затраже. Он неће оклевати да потражи љубав на необичним и неочекиваним местима, нарочито ако му нека особа привуче пажњу. Ован вене када је без љубави. За особе у овом знаку, љубав је попут чаробног напитка, потпуно их испуњава. Они траже сталну љубав и показивање пажње када су у вези. Ако их партнер занемари и не посвети им довољно пажње, они ће се охладити. Мада у одређеним ситуацијама, када су искрено и јако заљубљени, они ће одбијање схватити као изазов и неће одустати од те особе, док је не успеју освојити. Оно што Овнови још треба да науче у љубави је да уложе своје поверење на прави начин, у праву особу и у право време.

Бик

За рођене у знаку Бика, љубав је приврженост у свој својој исконској, физичкој и сензуалној блискости. Када им је потребна љубав, она одмах мора да им буде доступна, пријатна и им пружа задовољство. Они знају како да воле, али знају и да пруже и приме љубав. Она за њих има сасвим једноставно и разумљиво значење. Бикови су постојани и одани, цене материјална добра и сигурност и привлаче их они који им то могу да им пруже. Такође желе потпуно да поседују вољену особу. Притом показују сву своју љутњу, љубомору, тврдоглавост, зависност и посесивност. Оно што особе у знаку Бика још треба да науче је флексибилност, способност да опросте када их неко повреди или одбије, као и боље слушање и разумевање партнера.

Близанци

За Близанце, љубав је осећај удобности и сигурности који их чини срећним и пружа им задовољство. С друге стране, љубав је и препрека за осећај потпуне слободе. У позитивном смислу, љубав за њих представља пријатну и угодну повезаност с партнером. У негативном смислу, љубав код њих може да изазове осећај незадовољства, јер је у одређеним ситуацијама схватају као ограничење. У таквим околностима, Близанци могу да покажу површно понашање, склоност ка превари и непоузданост. Ако наставе да посматрају везу као један вид обавезе, онда ће та љубав за њих да изгледа само као пуки осећај обавезе и баријера за њихову слободу и независност. Особе у знаку Близанаца у љубави још треба да науче да цене недодирљиву, топлу и нежну страну љубави.

Рак

За рођене у знаку Рака љубав је мрежа емотивне сигурности, потреба која је изнад свих осталих и нешто што би првенствено требало да настане из искрености и пријатељства. Љубав за њих представља најлепши осећај. Њихова огромна потреба за љубављу изазива у њима осећај дубоке сентименталности. Сва прошла искуства, осећаји губитка и разочарања, чине да особе у знаку Рака постану емотивне, великодушне и сензуалне. Иако су повучени и очврснули од животних удараца, ипак њихов цео свет почива на темељима емоција и сентименталности. Њима је потребно право љубавно гнездо, у којем ће се осећати сигурно и испуњено. Особе у знаку Рака у љубави још треба да науче како да се опусте.

Лав

За Лава љубав је романса, ватрена, јасна, пенушава и предивна, налик на оне из романтичних филмова и бајки. Они обожавају да буду заљубљени и диван им је осећај када воле и када су вољени. То изазива у њима мноштво позитивних и лепих емоција. Лавови умеју да воле и сами себе, али и цео свет. Имају способност да без икаквих притисака, очекивања и условљавања извуку испуњење и задовољство из вољених особа. Њихова потреба и нагон за доминацијом и моћи испољава се и у вези с партнером. Лавови не заборављају да буду великодушни и пажљиви према партнеру. Очекују да им се захвалност покаже отворено и искрено и да им се указује поштовање. Особе у знаку Лава у љубави још увек треба да науче да буду скромни и да је у љубави подједнако важно давати колико и узимати.

Девица

За Девице љубав је мистерија којој жељно очекују да се предају. У љубави су на граници свесног размишљања, не желе да знају ништа више од оног што виде. А ствари које не виде, за њих можда уопште и не постоје. У потпуности су посвећени вези и партнеру, али у љубави виде и њену практичну страну. Пошто су константно заокупљене размишљањем и плановима, не умеју потпуно да се опусте. Често је њихова највећа љубав њихов посао, њихова кућа и место где могу да створе савршену атмосферу. Савршенство их инспирише и покреће. Добар партнер треба да покуша да их опусти и одагна озбиљност и опрез који им је константно на уму. Девице у љубави још треба да науче да осете страст и топлину. Потребна им је и способност да разумеју да је љубав много више од чисте анализе и рачунања и да има много дубље значење.

Вага

За рођене у знаку Ваге љубав је хармонија. Спајање ума које је избалансирано, ни у ком случају екстремно, води до срећних и угодних резултата за обе стране. У Вагином смиреном, симетричном и складном свету, љубав се везује за лепоту. Венера, владајући планет Ваге, улива у ове особе дубоко укорењено поштовање за естетику, симетрију и склад. Некада ово може да представља и проблем за њих, јер се може догодити да не схватају дубље значење љубави. Потребно им је доста времена да одаберу савршеног партнера, јер желе да им у свему одговара. Пошто су шармантне и елегантне, Ваге ретко имају проблема у проналажењу обожавалаца, али им је, понекад, потребно много времена да се одлуче. А за то време, док размишљају, потенцијални партнер може да оде разочаран, јер му је досадило чекање. Ваге одмах знају да ли су заљубљене и уживају у свим детаљима који прате заљубљеност и удварање. Ваге још треба да науче да је лепота у очима онога који посматра. Склад заљубљених срца и компатибилност су важнији од изгледа. Важно је дубље значење саме љубави.

Шкорпија

За Шкорпије љубав је жудња за јединством која их потпуно обузима и прати током читавог живота, утичући на њихове мисли и изборе. За њих је љубав врхунско осећање, вредно сваке жртве, а они је често схватају на више физичком и телесном нивоу. Интимност им омогућава да проникну у непознато и превазиђу физичке баријере, додирујући струне сопствене свести, што их бескрајно фасцинира. Није ни чудо што им је интимност са партнером од огромног значаја у животу. Особе у знаку Шкорпије још увек треба да науче важност давања и предаје у љубави. Испуњење у љубави треба да буде обострано.

Стрелац

За рођене у знаку Стрелца љубав је права и вечна, али истовремено нешто што их може заобићи и због чега је морају пронаћи, истражити, повратити и задржати пре него је заувек изгубе. Стрелци су суштински несигурни. Њихове несигурности су пажљиво прикривене њиховом комуникативном, дружељубивом и искреном спољашношћу. Пошто често страхују од стварности, они траже уточиште у идеализацији и у томе понекад могу претерати. Имају снажан дух и вољу за истраживањем. Плаше се да дубље завире у своје емоције, због чега понекад не могу потпуно да искусе испуњење у љубави. Претерано су опрезни када је реч о простору и слободи, па понекад могу да помисле да ће љубав ограничити њихову слободу уместо да их ослободи. Ипак, њихови партнери могу много да науче из њиховог заразног идеализма, оптимизма и ентузијазма. Особе у овом знаку у љубави још увек треба да науче лекције о оданости и посвећености.

Јарац

За рођене у знаку Јарца љубав је узајамна размена задовољства која доноси потребну сигурност, мир и задовољство. И супротно општем мишљењу, љубав им је веома важна. За њих она представља повезаност, одговорност, али и сензуалност и стабилност. Њихов озбиљни спољашњи изглед може да сакрије њихову нежну и благу страну личности, али они у потпуности разумеју љубав. Када се ослободе и отворе према партнеру, обасипаће га страственим налетима и екстремним осећањем сигурности, што може да буде веома привлачно. Привлаче их богати и успешни људи. Међутим, богати по њиховом схватању нису само они који су такви рођени, већ они који су стекли вредности и успех радом и трудом. Њихова породица има велики значај у њиховом животу. Због тога, када воле, прихватају ту особу као члана породице и ретко се одлучују за површне флертове или краткотрајне везе. Особе у знаку Јарца у љубави још увек треба да науче како да се опусте, безусловно се предају и буду несебични.

Водолија

За Водолију је љубав свеже и ново искуство, несебично и пријатно. Водолије желе да истраже дубине и опсег љубави пре него што је у потпуности прихвате и разумеју. За њих, као хуманитарце Зодијака, љубав је универзална и несебична. Снажно верују да је могуће бити непристрасан и једнак у свим сферама живота. Водолије увек имају много пријатеља. Са својом привлачном личношћу, визионарским приступом и толеранцијом, ретко осећају мањак пријатељстава и обожавалаца. Воле нове и модерне приступе свему, па и љубави. Изазов за њих је мењање конвенција и традиција у начину удварања и љубави. Због тога многи од њих неће оклевати да размотре више потенцијалних партнера пре него што се потпуно препусте љубави. Пошто су отворени, често мешају неформална пријатељства са љубављу. То може да доведе до осећаја празнине, неиспуњености или збуњености у љубави. Особе у знаку Водолије још увек треба да науче да је важно да се у потпуности предају љубави и да у њој нема места за сумњичавост.

Рибе

За рођене у знаку Риба љубав је несебично осећање, чудо које употпуњује, ствара целину и захтева потпуно предање. За њих, љубав је више о давању него о примању и има много заједничког са креативношћу и филозофијом. Ипак, због њихове променљиве природе, могу показивати склоност ка кретању из једне везе у другу, стално тражећи праву љубав и дубље значење. Међутим, могу да буду верни и чврсто везани за своје идеале, не зато што не виде друге опције и значења, већ зато што једноставно знају да је то оно право. Особе у знаку Риба у љубави још треба да науче чињеницу да љубав обухвата све, да је комплетна и може бити највећи мотиватор за живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas