Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ФЕБРУАР 2024. ГОДИНЕ: Лавови очекује нова авантура, а Ваге незаборавне успомене

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене током месеца љубави

1706169693_Foto-Shutterstock-ljubavni-horoskop-februar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Бикови, ако изгубите нешто што није било добро за вас, то уопште није губитак. Ове сезоне ћете почети да схватате колико вам је искреност важна и да су речи важне само ако се подударају са делима. Ракови, у фебруару ћете се осећати као звезда романтичног филма и имаћете много прилика да дубље зароните у постојећу везу или везу у настајању.

Ован

Овај месец посвећен је постављању приоритета. Почећете да схватате како сте себе обмањивали у свом личном животу и коначно ћете почети да тежите вишем. Можда сте се осећали кривим што сте изразили своја очекивања, али то је једини начин да осигурате своје потребе.

Фебруар ће вам отворити очи за оно што заслужујете.

Бик

У фебруару свакако морате да користите своју тактилну природу. Само стварни и опипљиви резултати биће вам важни у вашим везама ове сезоне. Ако неко обећа, али не испуни, можда би требало да се ослободите те везе.

Запамтите: ако изгубите нешто што није било добро за вас, то уопште није губитак. Ове сезоне ћете почети да схватате колико вам је искреност важна и да су речи важне само ако се поклапају са делима.

Близанци

У фебруару, када сунце обасја вашу осму кућу трансформације, схватићете колико свог разумевања морате да одбаците да бисте се коначно поново родили у нешто ново. Већ почињете да откривате да је ваш приступ заправо био само страх и обрасци.

Овај месец ће вас приморати да схватите шта више не функционише и која друга понашања би то требало да замене.

Рак

Овај месец ће сигурно запалити варнице за вас и вашег партнера. Положај планета у односу на ваш знак додатно ће зачинити ваш лични живот. У фебруару ћете се осећати као звезда романтичног филма и имаћете много прилика да дубље уђете у постојећу везу или везу у настајању.

Такође ћете разумети за каквом сте везом чезнули.

Лав

Ваше унутрашње дете ће изаћи и рећи ћете свету да о вашим хировима и жељама нема преговора. Пре него што зароните главом у нову авантуру, размислите колико је важно имати вољног и отвореног партнера. Ова сезона ће вам помоћи да подигнете своје стандарде и захтевате више.

Ако неко не жели да дели ваше авантуре, можете отићи и направити места за неког новог.

Девица

Ова сезона ће вам донети великодушне поклоне и прилике да продубите своје односе – не само са неким, већ и са самим собом. Почињете да схватате да је ваш мир приоритет и да нисте спремни да га жртвујете за неког другог.

Коначно ћете приметити где непотребно жртвујете своје жеље и бити спремни да се заузмете за њих. Више нећете дозволити да речи и дела других утичу на ваше изборе у љубави, интимним односима или било чему другом у вашем личном животу.

Вага

Ова сезона је о изласку из ваше зоне удобности. Вага је сада нагнута у вашу корист и почињете да схватате како да себе ставите на прво место. Људи око вас ће необјашњиво бити привучени вашом енергијом. Можда чак и упознате некога преко пријатеља.

И имаћете незаборавне успомене са новим људима. Будите отворени за све што ће ући у ваш живот овог месеца.

Шкорпија

Фебруарће бити месец за забављање. Ваше интимно искуство ће ускоро бити обогаћено јер ће Марс, планета страсти и сексуалности, бити у вашој трећој кући! Желећете да се више изразите, како у спаваћој соби тако и напољу, а други људи ће бити отворени за ваше позиве. Не схватате колико сте магнетни када сте сигурни.

Али људи око вас то осећају и не могу да скину поглед са вас.

Стрелац

Схватићете колико ваше свакодневне навике утичу на ваш лични живот. Већа је вероватноћа да ћете упознати праве људе ако подигнете своје стандарде. Сада се чини да сте заборавили на себе у потрази за љубављу, а Универзум вас позива да не стављате коња испред кола.

Што више улажете у себе, то ће вам у блиској будућности бити лакши лични живот.

Јарац

Фебруар ће учинити да се осећате амбициозно у погледу постављања приоритета. Можда мислите: какве то везе има са мојим личним животом? Најдиректније везе има! Само одвајањем важног од споредног и стављањем себе на прво место отворићете пут до судбоносног састанка. Упознаћете некога са истим вредностима и сновима као и ви. Обоје ћете се запитати како се раније нисте сусрели.

А сада је савршено време да вам се путеви укрсте!

Водолија

Биће значајних промена у вашем личном животу. Венера, планета љубави, улази у вашу једанаесту кућу и чини да схватите да не морате да се задовољите малим стварима.

Почећете да излазите са неким ко је све време био удаљен само неколико степени од вас, што ће вам помоћи да схватите важност преузимања иницијативе.

Рибе

Започињање године је једна ствар, али затварање претходног поглавља о томе ко сте да бисте коначно могли да пређете у најбољу и најсјајнију верзију себе је следећи корак који ћете предузети у фебруару.

Подигните чашу за стару верзију себе која је имала свој дан и стигла до места где сте сада. Коначно се потпуно трансформишете и показујете колико сте јаки.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas