· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави

Енергија која ће владати у новембру донеће велике промене сваком хороскопском знаку

1666704543_308514161_4916797271755331_1561383690197596294_n.jpg
Фото: Профимедиа

Новембар месец ће обележити владавина Шкорпије, али и пун месец и помрачење 8. новембра. Свако од нас ће бити у неком свом дубоком шкорпијском лагуму. Како ће се овај месец одразити на љубав хороскопских знакова:

Ован

Код Овнова само најјачи опстају овог месеца! Тако ће и бити - они парови који верују у своју љубав опстају. Оно што је на климавим ногама пуца под овом јаком и разарајућом шкорпијском енерегијом.

Прочитајте још: Хороскоп за новембар 2022. године: Јарчеве очекују сузе, смех и ДРАМА, а Близанце ПРОМЕНЕ у сваком сегменту

Бик

Ово помрачење ће вас потпуно помутити и улити вамдодатну нервозу. Били заузети или не, не доносите никакве љубавне одлуке до 15. новембра. После ће енергија бити лакша и тада крените у акцију.

Близанци

Вама се дешава промена када је љубав у питању, али у породици. Сада ћете све видети јасније и неке маске падају. Биће болно, али ћете прогледати и више нећете вући терет.

Рак

Љубав је за вас покретач. Помрачење ће вам мало помрсти конце, али на крају ви ћете тачно знати да ли је особа испред вас она права. Слободни ће имати шансу да уђу у лепу везу после 18. новембра.

Лав

Немојте мислити да сунце сија само за вас! Партнер се осећа запостављено и ово су задњи трзаји да се промените и да му поклоните квалитетно време.

Девица

Слободне Девице упознају заузету особу којој неће одолети! Заузете ће после помрачења још више учврстити своју љубав.

Вага

Вама помрачење доноси дубоку емотивну промену. Ви ћете лично имати осећај да сте дошли до зида. Тада доносите радикалне одлуке. Ако сте 100% сигурни само наперед. Ако имате и промил сумње онда немојте.

Прочитајте још: Они су породични људи: Хороскопски знакови који су највише привржени породици

Шкорпија

В сте овај месец у љубави своји на своме. Толико су вам истанчана чула, да ви готово читате мисли! Искористите ту могућност најбоље што можете, били слободни или заузети. Срећно!

Стрелац

До средине месеца ће ваша емотивна ситуација бити напета. Од 20. новембра се ствари мењају и тада слободни упознају особу са којом могу да остваре дугу везу. Заузети ће после 20. новембра уживати у љубави!

Јарац

Вама се враћају духови прошлости! Биће свега - драме, суза, обећања. али и лажи. То ће вас све јако исцрпети поготово здравствено. После 20-ог ви се поново рађате и постајете најјачи!

Водолија

Полако али сигурно ви своју оазу јачате тако да ви нећете имати утицај помрачења. Слободнима се враћа особа из прошлости.

Рибе

Од вас месец новембар тражи промене али оне дубоке, искрене и јасне. Немојте се плашити! Попните се на овај облак и очекујте неочекивано!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.