Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Sledi period RADIKALNIH PROMENA ZA SVAKI ZNAK- Pucanje veza, vraćanje osoba iz prošlosti, fatalne ljubavi

Energija koja će vladati u novembru doneće velike promene svakom horoskopskom znaku

1666704543_308514161_4916797271755331_1561383690197596294_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Novembar mesec će obeležiti vladavina Škorpije, ali i pun mesec i pomračenje 8. novembra. Svako od nas će biti u nekom svom dubokom škorpijskom lagumu. Kako će se ovaj mesec odraziti na ljubav horoskopskih znakova:

Ovan

Kod Ovnova samo najjači opstaju ovog meseca! Tako će i biti - oni parovi koji veruju u svoju ljubav opstaju. Ono što je na klimavim nogama puca pod ovom jakom i razarajućom škorpijskom eneregijom.

Pročitajte još: Horoskop za novembar 2022. godine: Jarčeve očekuju suze, smeh i DRAMA, a Blizance PROMENE u svakom segmentu

Bik

Ovo pomračenje će vas potpuno pomutiti i uliti vamdodatnu nervozu. Bili zauzeti ili ne, ne donosite nikakve ljubavne odluke do 15. novembra. Posle će energija biti lakša i tada krenite u akciju.

Blizanci

Vama se dešava promena kada je ljubav u pitanju, ali u porodici. Sada ćete sve videti jasnije i neke maske padaju. Biće bolno, ali ćete progledati i više nećete vući teret.

Rak

LJubav je za vas pokretač. Pomračenje će vam malo pomrsti konce, ali na kraju vi ćete tačno znati da li je osoba ispred vas ona prava. Slobodni će imati šansu da uđu u lepu vezu posle 18. novembra.

Lav

Nemojte misliti da sunce sija samo za vas! Partner se oseća zapostavljeno i ovo su zadnji trzaji da se promenite i da mu poklonite kvalitetno vreme.

Devica

Slobodne Device upoznaju zauzetu osobu kojoj neće odoleti! Zauzete će posle pomračenja još više učvrstiti svoju ljubav.

Vaga

Vama pomračenje donosi duboku emotivnu promenu. Vi ćete lično imati osećaj da ste došli do zida. Tada donosite radikalne odluke. Ako ste 100% sigurni samo napered. Ako imate i promil sumnje onda nemojte.

Pročitajte još: Oni su porodični ljudi: Horoskopski znakovi koji su najviše privrženi porodici

Škorpija

V ste ovaj mesec u ljubavi svoji na svome. Toliko su vam istančana čula, da vi gotovo čitate misli! Iskoristite tu mogućnost najbolje što možete, bili slobodni ili zauzeti. Srećno!

Strelac

Do sredine meseca će vaša emotivna situacija biti napeta. Od 20. novembra se stvari menjaju i tada slobodni upoznaju osobu sa kojom mogu da ostvare dugu vezu. Zauzeti će posle 20. novembra uživati u ljubavi!

Jarac

Vama se vraćaju duhovi prošlosti! Biće svega - drame, suza, obećanja. ali i laži. To će vas sve jako iscrpeti pogotovo zdravstveno. Posle 20-og vi se ponovo rađate i postajete najjači!

Vodolija

Polako ali sigurno vi svoju oazu jačate tako da vi nećete imati uticaj pomračenja. Slobodnima se vraća osoba iz prošlosti.

Ribe

Od vas mesec novembar traži promene ali one duboke, iskrene i jasne. Nemojte se plašiti! Popnite se na ovaj oblak i očekujte neočekivano!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas