Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за септембар 2022: Девице, ово је ваше време за љубав, а ДВА ЗНАКА очекује повратак особе из прошлости

Септембар нас учи лекцијана из прошлости.

1661263821_love-g1f5070a20_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Пет планета је у ретроградном ходу. То није случајно. Полако дани постају краћи, свежина се осећа у ваздуху. Ваља се загрејати, склупчати. Поред емотивног партнера је најлепше, али ништа мање није да се склупчамо поред наших мисл, да се преиспитамо, да се сетимо неких људи или догађаја из прошлости. Ако ми то нећемо, звезде ће се побринути за то.

Ован

Слободни могу да очекују јако лепе понуде, као и лепа удварања. Заузети ће од владавине Девице имати леп период пун разумевања и љубави са партнером.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2022: Пет планета је у РЕТРОГРАДНОМ ХОДУ, али два знака ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ УСПЕХ

Бик

Немојте пуно питати. Пустите ствари да се одвијају својим током. Није време за радикалне потезе и разговоре. Слободни могу да имају удварања, али ће бити кратког даха.

Близанци

И заузети и слободни нека користе своје најмоћније оружје - комуникацију. Заведите опет постојећег партнера, плешите речима.

Рак

Љубав је двосмерна улица. Увек то имајте на уму. Ако не иде притајите се и сачекајте да прође овај месец и тада донестите одлуку. Слободни нека се припреме на удварање заузете особе.

Лав

Дефинитивно враћање старе љубави преко посла, били заузети или слободни. Ви одлучујете како даље.

Девица

Ваше време за љубав. Сада све радите што вас чини срећни! Плешите, излазите и волите свог партнера. Слободни имају лекцију живота. Особа преко пута вас је ваше огледало.

Вага

Оно што вас покреће је подударност, да са особом делите исте моралне вредности и принципе. Ако то немате, можда је време да кренете сами својим путем.

Прочитајте још: Владавина ДЕВИЦЕ креће данас: На три хороскопска знака ће посебно утицати овај земљани знак

Шкорпија

Особа из прошлости је ту. То ће бити сасвим случајан сусрет који ће у вама да покрене вулкан.

Стрелац

Никада немојте да заборавите ко сте ви. Ако неко жели да вас мења то није особа за вас. Слободни се могу наћи у истој позицији да вас неко жели, али да промените то. Никако!

Јарац

Не очекујте превише од овог месеца када је љубав у питању. Неће бити удварача. Али зато разговор, дубоки, интимни са самим собом ће вас потпуно променити.

Водолија

Дефинитивно љубав преко посла. Немојте се плашити. Уђите у тај однос и тестирајте сами себе. Заузети ће имати миран месец без трзавица и свађа.

Рибе

Заузети од партнера очекују да им чита мисли. Ипак је бољи раговор очи у очи. Слободни желе све, али када се појави конкретна прилика ви се повлачите. Размислите зашто то радите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas