Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: Pet planeta je u RETROGRADNOM HODU, ali dva znaka OČEKUJE VELIKI USPEH

Obratite pažnju koji su dani manje povoljni za vaš znak

1661237967_pexels-fauxels-3184357.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Kako je u septembru pet planeta u retro hodu, sigurno će nam pomrsiti konce pogotovo kada je retro Mekur u pitanju. Merkur između ostalog vlada i govorom, t.j načinom komunikacije. Može se desiti da nam reči budu brže od misli… “Ispeci pa reci” neka bude mudrost za septembar.

Kako će se septembar odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

Vama će se činiti da sve ide usporeno. Vi ste uvek odmah i sada, sve što vas može pogurati da neke stvari radite brzopleto, što vam se može obiti o glavu. Kada je zdravlje u pitanju svaku intervenciju odložite za posle 23. septembra.

Bik

Vama je ovaj mesec odličan kada su finansije u pitanju. Biće kašnjenja, ali ne velikih. Vi taj period iskoristite za rad na sebi, za neki kurs. Zdravlje vam je odlično.

Pročitajte još: Vladavina DEVICE kreće danas: Na tri horoskopska znaka će posebno uticati ovaj zemljani znak

Blizanci

Vama Mars daje vetar u leđa. Borbeni ste, sigurni u sebe, sada je pravo vreme za predstavljanje ideja kao i ralizaciju. Zdravlje je u globalu odlično, jedino Blizanci koji imaju problem sa srcem neka idu na redovne kontrole.

Rak

Kada je posao u pitanju stvari idu dobro. Međutim, imaćete veće izdatke kada je kuća ili stan u pitanju, kao i rodbina jer će tražiti pozajmice od vas. Bubrezi su vam slaba tačka.

Lav

Retro planete vam stvaraju “frku”. Može se desiti da vam novac kasni od nekih projekata. Ali sa druge strane retro Merkur radi za vas, pa će te sada biti sjajan pregovarač i imaćete brilijantne ideje. Zdravllje je osetljivo, povedite računa o krvnom pritisku.

Devica

Ako možete, sve bitne svari vezane za posao završite do 10. septembra jer tada Mars kreće u retrogradni hod, a vama se nalazi u polju posla i partnerskih odnosa. Ovaj mesec vam može doneti poslovni zastoj, pa je najbolje da ne donosite naglo odluke. Kada je zdravlje u pitanju reuma će većini Devica zadavati problem.

Vaga

Vi koji se bavite marketingom ili javnim poslom možete doživeti bukvalno životni uspeh. 23. septembra Sunce ulazi u vaš znak i data dolazi vaših pet minuta. Obratite pažnju na opšte stanje organizma!

Pročitajte još: TRI HOROSKOPSKA ZNAKA U SEPTEMBRU ČEKAJU NEVOLJE I PROBLEMI: Oni moraju da budu oprezni

Škorpija

Vama septembar donosi kašnjenje finansija jer je i vaš Jupiter u retro hodu kao i ostalih pet planeta. Samo strpljenje, bez naglih odluka i čekajte da prođe ovaj mesec. Kada je zdravlje u pitanju, vi obratite pažnju na psihu.

Strelac

Mars vam ide kroz šesto i sedmo polje pa je poželjno reći da obratite istinski pažnju na zdravlje. Zbog retro planeta neće se ništa bitno dešavati osim kašnjenja svega i svačega. Vi ovaj prazan hod posvetite sebi i svojim ciljevima, ali i zdravlju.

Jarac

Uspeh, tj. pečat u svojoj karijeri očekujte u ovom mesecu! Uživajte i opustite se! Ovo je vaše vreme. Zdravlje je odlično!

Vodolija

Zastoj u radu, planovima i karijeri. Nemojte menjati posao i nemojte preuzimati nove projekte, već radite na postojećim. Kraj meseca osetno poboljšanje finansija! Kada je zdravlje u pitanju, vašem telu bi prijala masaža ili spa dan.

Ribe

Oni koju očekuju stalno zaposlenje sačekaće još malo. Retro planete imaju svoj plan, a dok one rade svoj posao, vi radite svoj, tj. rad na sebi, planovima i idejama za biznis. Sve ima svoje vreme, a kod vas je to oktobar. Zdravstveno se dobro osećate, ali ste napeti. Razmislite o meditaciji ili jogi.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas