Oglas
· · Komentari: 0
astro

Vladavina DEVICE kreće danas: Na tri horoskopska znaka će posebno uticati ovaj zemljani znak

Sunce danas, 22. avgusta ulazi u znak Device i donosi određene kvalitete koji će uticati na vašu ličnost, ponašanje i postupke

1661174096_woman-gab7a0d136_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Ovo je zemljani znak koji vam može doneti stabilnost, planiranje, analitički um, ali može učiniti i da budete perfekcionista, neko ko sebe kritikuje i previše forsira.

Iako ima blagodeti, nekim horoskopskim znakovima Sunce u Devici može doneti nemir, nesigurnost, izazove - evo o kome je reč:

Blizanci

Tokom leta ste bili radoznali i poletni leptir, ali sada se sva ta vaša energija zatvara, ulazite u fazu čaure. Moguće je da s epovučete u sebe, provodite više vremena kod kuće. Iako ćete misliti da je ovo faze monotonije i da je letnja radost odmora, uživanja i zabave prošla - prijaće vam uzemljenje. Vaša vladajuća planeta Merkur kreće retrogradno od 9. septembra do 1. oktobra 2022, boraviće u vašem polju kreativnosti, pa vas mogu očekivati nedostatak samopouzdanja ili kreativne blokade tokom ovog tranzita.

Pročitajte još: TRI HOROSKOPSKA ZNAKA U SEPTEMBRU ČEKAJU NEVOLJE I PROBLEMI: Oni moraju da budu oprezni

Vodolija

Magična Vodolija, za vas će ovaj period biti izazovan kada je reč o romantičnim vezama. Moguće je da će neke letnje omanse poželeti da s eodnos produbi, ali vi osećate da sniste spremni, želite da ostanete nezavisni i slobodni. Sa druge strane, ne želite da izgubite osobu koja vam je draga. Imaćete dileme koje će vas mučiti, a usled retrogradnog Merkura pazite na klomunikaciju, jer mnoge reči mogu biti pogrešno protumačene. Zastanite, napravite pauzu, razmislite i budite iskreni! Samo kroz iskrenu priču o osećanjima mogu vam se otvoriti neki novi vidici.

Jarac

Sunce koje prolazi kroz vašu devetu kuću visokog obrazovanja će aktivirati filozofsku čežnju za znanjem u vama. Pohađajte kurs, radionicu ili se uronite u knjige ili podkaste koje vam mogu dati korisne informacije. Preokret se dešava kada Merkur krene retrogradno u vašoj 10. kući karijere (9-23. septembar) sa mogućim pogrešnim komunikacijama, nezgodama ili preprekama. Najbolje je da se izvučete iz retrogradnog stanja tako što ćete nastaviti da se oslanjate na svoje studije, knjige i učenje, a ne da se potpuno zbunite. Verujte u svoje znanje, to je jedini način da se oslobodite blokada kada je reč o karijeri.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas