Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

МАРС обећава: Нема више изолације, већ много СЕКСА на плажи! Пазите се једне ствари!

Планете обећавају мирно лето без ограничења, али упозоравају на непланиране трудноће и пожаре.

1625049261_shutterstock_1495139399.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Налазимо се на средини године, за нама је сезона еклипси, као и други егзактни квадрат Сатурна и Урана. Са летњим солстицијем, уласком Сунца у знак Рака 21. јуна, започео је други квартал, који ће трајати до 22. септембра (астролошка нова година почиње уласком Сунца у знак Овна).

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Ован и Рак носе окосницу промена

Нулта тачка кардиналних знакова - Ован, Рак, Вага, Јарац, представља окосницу хороскопа и носи у себи огроман потенцијал за акцију, промену, иницијативу, тако да није случајно да баш тога дана почињу годишња доба. Почетак кардиналних знакова је веома важан у мунданој астрологији (односи се на државе, градове и народе), јер се тада одређују трендови за наредни период.

Летњи квартал обећава опуштање!

Летњи квартал обећава опуштање, бар што се тиче "обичних грађана". Иако је, као и у претходном периоду, асцендент (народ) у знаку Рака, дошло је до промене, јер се Месец (који влада Раком) из 12. куће, која представља болнице и изолацију, сели право на плажу, тачније у 5. кућу, и налази се у знаку Шкорпије.

Месец у Шкорпији доноси провод и плажу

Ова кућа представља уживање, забаву, позоришта, спорт и социјална дешавања. Такође, односи се на децу, што може донети повећање наталитета, али и школе, и обухвата крај једне и почетак нове школске године. Такође, представља финансијске спекулације.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Месец формира велики фиксни крст са Сатурном у Водолији, Ураном у Бику (чији квадрат доминира овом годином и представља борбу старог и новог - револуцију) и Марсом у Лаву, али, све је боље од 12. куће која ограничава могућност деловања.

Тања Вељковић, један од најбољих наших астролога Фото: Војислав Данилов

Дакле, биће ово једно активно, напето и запаљиво лето, пуно изненађења, поготово због Сатурна и Урана, који ће буквално истерати становништво из зоне комфора и натерати га на промену.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Планете упозоравају: Не задужујте се

Треба имати у виду да се ове планете налазе у финансијским кућама (друга, пета, осма, једанаеста). Будите опрезни ако се задужујете, јер би на јесен могла да вас заболи глава.

Плутон ће подстаћи "копање по истини"

Овај утицај појачава Плутон, који представља смрт, рођење, трансформацију и регенерацију. Копање по мраку у потрази за истином. Он влада Шкорпијом, па тако и Месецом који се налази у овом знаку.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Нептун доноси интриге и завере

Десета кућа која представља владајућу структуру, налази се у знаку Риба, а њен владар Нептун је у десетој кући. У мунданој астрологији ова планета представља тајне службе, завере, интриге, пороке.

Биће много манипулација ван очију јавности.

Међутим, Сунце представља владара, председника, владу, особе на високим друштвеним положајима. У нашем конкретном случају, Сунце се налази у дванаестој кући, која је такође повезана са знаком Риба и представља институције затвореног типа, скривене и тајне ствари, тајне непријатеље, удружења, манипулације сакривене од очију јавности.

То Сунце има огромну подршку Јупитера у Рибама у деветој кући, која представља религију, правосуђе, бизнис, трговину и спољне послове.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Нови број Трећег ока

Могући су пожари од 1. до 10 јула

Интересантно је да ће у овом периоду све личне планете прво формирати опозицију са Плутоном, а затим Т-квадрат са Сатурном и Ураном. Марс и Венера су већ у тој зони, а Сунце и Меркур ће стићи у другој половини јула.

Марс поново активира пожаре, као почетком јуна

На пример, када је 5. јуна Марс формирао опозицију са Плутоном, овај аспекат се буквално манифестовао у виду експлозије у фабрици "Слобода" у Чачку.

Од 1. до 4. јула Марс ће из Лава активирати, тачније запалити квадрат Сатурн-Уран, та активација ће трајати десетак дана и биће жестока. Постоји могућност да дође до пожара, правог или метафоричног.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Затим, исти пут прешла је и Венера, 24. јуна формирала је опозицију са Плутоном, то је кулминација њиховог циклуса који је кренуо почетком године. Питања која се односе на љубав, новац, игре моћи, достићи ће врхунац, а у неким случајевима то може значити крај.

Они који остану на ногама после Плутона, имају још једну шансу од 7. до 9. јула, када Венера активира Сатурн-Уран. Уколико сте сувише дуго у вези из које не знате како да изађете, ово је прави моменат.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању "Трећег ока"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas