· · Komentari: 0
PLANETE

MARS obećava: Nema više izolacije, već mnogo SEKSA na plaži! Pazite se jedne stvari!

Planete obećavaju mirno leto bez ograničenja, ali upozoravaju na neplanirane trudnoće i požare.

1625049261_shutterstock_1495139399.jpg
Foto: Šater

Nalazimo se na sredini godine, za nama je sezona eklipsi, kao i drugi egzaktni kvadrat Saturna i Urana. Sa letnjim solsticijem, ulaskom Sunca u znak Raka 21. juna, započeo je drugi kvartal, koji će trajati do 22. septembra (astrološka nova godina počinje ulaskom Sunca u znak Ovna).

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Ovan i Rak nose okosnicu promena

Nulta tačka kardinalnih znakova - Ovan, Rak, Vaga, Jarac, predstavlja okosnicu horoskopa i nosi u sebi ogroman potencijal za akciju, promenu, inicijativu, tako da nije slučajno da baš toga dana počinju godišnja doba. Početak kardinalnih znakova je veoma važan u mundanoj astrologiji (odnosi se na države, gradove i narode), jer se tada određuju trendovi za naredni period.

Letnji kvartal obećava opuštanje!

Letnji kvartal obećava opuštanje, bar što se tiče "običnih građana". Iako je, kao i u prethodnom periodu, ascendent (narod) u znaku Raka, došlo je do promene, jer se Mesec (koji vlada Rakom) iz 12. kuće, koja predstavlja bolnice i izolaciju, seli pravo na plažu, tačnije u 5. kuću, i nalazi se u znaku Škorpije.

Mesec u Škorpiji donosi provod i plažu

Ova kuća predstavlja uživanje, zabavu, pozorišta, sport i socijalna dešavanja. Takođe, odnosi se na decu, što može doneti povećanje nataliteta, ali i škole, i obuhvata kraj jedne i početak nove školske godine. Takođe, predstavlja finansijske spekulacije.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Mesec formira veliki fiksni krst sa Saturnom u Vodoliji, Uranom u Biku (čiji kvadrat dominira ovom godinom i predstavlja borbu starog i novog - revoluciju) i Marsom u Lavu, ali, sve je bolje od 12. kuće koja ograničava mogućnost delovanja.

Tanja Veljković, jedan od najboljih naših astrologa Foto: Vojislav Danilov

Dakle, biće ovo jedno aktivno, napeto i zapaljivo leto, puno iznenađenja, pogotovo zbog Saturna i Urana, koji će bukvalno isterati stanovništvo iz zone komfora i naterati ga na promenu.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Planete upozoravaju: Ne zadužujte se

Treba imati u vidu da se ove planete nalaze u finansijskim kućama (druga, peta, osma, jedanaesta). Budite oprezni ako se zadužujete, jer bi na jesen mogla da vas zaboli glava.

Pluton će podstaći "kopanje po istini"

Ovaj uticaj pojačava Pluton, koji predstavlja smrt, rođenje, transformaciju i regeneraciju. Kopanje po mraku u potrazi za istinom. On vlada Škorpijom, pa tako i Mesecom koji se nalazi u ovom znaku.

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Neptun donosi intrige i zavere

Deseta kuća koja predstavlja vladajuću strukturu, nalazi se u znaku Riba, a njen vladar Neptun je u desetoj kući. U mundanoj astrologiji ova planeta predstavlja tajne službe, zavere, intrige, poroke.

Biće mnogo manipulacija van očiju javnosti.

Međutim, Sunce predstavlja vladara, predsednika, vladu, osobe na visokim društvenim položajima. U našem konkretnom slučaju, Sunce se nalazi u dvanaestoj kući, koja je takođe povezana sa znakom Riba i predstavlja institucije zatvorenog tipa, skrivene i tajne stvari, tajne neprijatelje, udruženja, manipulacije sakrivene od očiju javnosti.

To Sunce ima ogromnu podršku Jupitera u Ribama u devetoj kući, koja predstavlja religiju, pravosuđe, biznis, trgovinu i spoljne poslove.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Novi broj Trećeg oka

Mogući su požari od 1. do 10 jula

Interesantno je da će u ovom periodu sve lične planete prvo formirati opoziciju sa Plutonom, a zatim T-kvadrat sa Saturnom i Uranom. Mars i Venera su već u toj zoni, a Sunce i Merkur će stići u drugoj polovini jula.

Mars ponovo aktivira požare, kao početkom juna

Na primer, kada je 5. juna Mars formirao opoziciju sa Plutonom, ovaj aspekat se bukvalno manifestovao u vidu eksplozije u fabrici "Sloboda" u Čačku.

Od 1. do 4. jula Mars će iz Lava aktivirati, tačnije zapaliti kvadrat Saturn-Uran, ta aktivacija će trajati desetak dana i biće žestoka. Postoji mogućnost da dođe do požara, pravog ili metaforičnog.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Zatim, isti put prešla je i Venera, 24. juna formirala je opoziciju sa Plutonom, to je kulminacija njihovog ciklusa koji je krenuo početkom godine. Pitanja koja se odnose na ljubav, novac, igre moći, dostići će vrhunac, a u nekim slučajevima to može značiti kraj.

Oni koji ostanu na nogama posle Plutona, imaju još jednu šansu od 7. do 9. jula, kada Venera aktivira Saturn-Uran. Ukoliko ste suviše dugo u vezi iz koje ne znate kako da izađete, ovo je pravi momenat.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju "Trećeg oka"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.