Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

МЕРКУР у ЈАРЦУ од 13.12 до 2.1.2022: Транзит који доноси КАЛКУЛАЦИЈЕ и ПРОМЕНЕ на пословном и љубавном плану

Планета Меркур између осталог представља начин комуникације и начин на који размишљамо.

1639488222_capricorn-g580be64bc_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Како је сада Мекур у Јарцу мисли ће нам бити хладне и прецизне. Овај транзит нам поручује да станемо, да се замислимо, да погледамо мало у прошлост и да сумирамо утиске. Овај транзит неће ниша бојити - не постоје ружичасте наочаре већ је све баш онако како и јесте - без улепшавања!

Овај период је одличан за креирање циљева и планова, сами са својим мислима, полако и детаљно. Не износите своје идеје док их потпуно до најситнијег детеља не разрадите.

Прочитајте још: Пун месец у Близанцима, 19.12.2021: СУСРЕТ СА КАРМОМ на крају године доноси тријумфе, али и трауме

Битно је да сада сагледате препреке из прошлости, такође и болна места у мислима да посетимо, јер овај Меркур је савшен за то. Када све то урадимо онда правимо детаљан и прецизан план без емоциа и ништа не гледамо шарено, само црно или бело. 

За време овог транзита могу се десити промене у послу, љубави, свакодневној рутини.

Међутим, Меркур у Јарцу то не воли, јер тада може доћи до потешкоћа прилагођавња. Али пошто то сада знамо, потребно је да будемо мало мекши и да допустимо да универзум неке ствари уради за нас јер ипак он има боље планове.

Љубавни план

Када је љубав у питању, биће директних и прецизних удварања. Можете да очекујете да у љубави буде  доста финансијских калкулација. Овај Меркур то ради не зато што је шкртица.

Напротив, он само гледа пар година унапред и жели да предвиди финансијски крах. Дефинитивно, неће бити неконтролисаног трошења новца за новогодишње поклоне! 

Даме ће привлачити озбиљни , успешни и старији мушкарци, као и мушкарци који су на озбиљним позицијама, док ће јачи пол желети “праву жену” - ону која је успешна, отмена, да је мајка и да је савршена љубавница.

Са овим Мекуром нема ризичних улагања. Одмах му се упале лампице да неко жели да га превари, искористи! Он једино и само верује себи, својој глави и свом осећају.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas