Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пун месец у Близанцима, 19.12.2021: СУСРЕТ СА КАРМОМ на крају године доноси тријумфе, али и трауме

Овај пун Месец ће бити обојен исцељењем и кармичким односима. Како је Венера ретроградна и плеше са Плутоном биће наглашени јаки љубавни односи, јака сеxуална страс, љубомора и фатални сусрети.

1639401914_00179724318.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Није пожељно да сада улазите у веће кредитне финснијске позајмице. Многима ће се враћати оне велике фаталне љубави из прошлости, односи који сада почну биће исто фатални са магичном привлачношћу. Такође, позиви старих пријатеља, враћање на старе послове..све су то кармички односи.

Овај пун Месец се не дешава случајно пред сам крај 2021 године, он нас тера на завршетке старих прича и односа како би растерећени ушли у 2022 годину!

Како ће се овај пун Месец одразити на знакове и подзнаке хороскопа?

Ован- вама ће акценат бити на пословним односима као и на склапању и потписивање уговора. Овнови ће бити у мислима сумирања свог пословног живота. Каријера вам је наглашена и осећате да можете још. Такође лепи моменти са члановима уже породице.

Прочитајте још: Ко воли до краја живота? ОВА 3 хороскопска знака УВЕК имају ОЗБИЉНЕ НАМЕРЕ

Бик- враћање свих односа и људи из прошлости. Неке давне приче сада се приводе  крају, неке старе љубави сада вас зову. Такође велика финансијска добит кроз посао било који да је у питању!

Близанци- због ретро Венере биће вам наглашена љубав али и давни јаки дубоки ожиљци. Сада је време да се упустите у неку давну причу из које сте изашли повређени. Слободно се упустите јер овај пут излазизе без и најмање огреботине.

Рак- активирано вам је 12 поље. Тражи од вас да завирите дубоко у своју душу и да је јако пажљиво саслушате. Покреће вам се кармичка прича, сигурно вам се враћа особа из прошлости. Прихватите је. Ако опет заболи ви се окрените ако је лагано онда свим срцем наставите даље. Јако је битно да се ова кармичка прича заврши тј заокружи.

Фото: Пиксабеј

Лав- упознаћете особу која ће ваш став према животу потпуно изменити. Такође бићете окренути себи да ли сте срећни , да ли вам овакав стил живота одговара, да ли је време за велике и крупне промене?!

Девица- поље каријере вам је активирано овим пуним Месецом. Сада крећу све заслуге и бенефити. Напредовање на послу је извесно као и велики финансијски добици.

Вага- носталгија је оно што вам се буду. Јака и бистра сећања за детињством , старим пријатељима из вртића …Душа вам жели мир и спокој. Лепа комуникација са рођацима и постоји могућност да посетите рођака кога нисте дуго видела а обојио вам је детињство.

Шкорпија- добро проверите да ли нешто дугујете. Да ли су вам сви рачуни плаћени?Могу вам се појавити дугови из прошлости као и проблеми око наследства. Поведите рачуна шта потписујете.

Стрелац- активира вам се поље љубавних односа, пословног односа као и како вас доживљавају људи у вашој непосредној близини. Многи Стрелчеви ће се сада заљубити, или упловити у брачне воде а неки ће остати трудни. Каријера вам је исто наглашена и ту предстоји успешан период.

Фото: Пиксабеј

Јарац- активирано вам је поље каријере. Осећате да сте на клацкалици, да ли остати на тренутном послу или прихватити нову понуду. На вама је да донесте одлуку. Бивша љубав вам се враћа у живот. Размислите да ли је то паметно!

Водолија- вама су сва дешавања везана за љубав. Они који су сами сада проналазе љубав свог живота, Водолије које су у вези доживљавају потпуно нову љубав са старим партнером. Дубоко у себи мењате поглед на љубав, навике и врло вероватно да се окрећете новом начину исхране.

Рибе- вама је активирана четврта кућа која описује дом, породицу и пријатеље. Имаћете лепе тренутке у свом дому, са укућанима и са блиским пријатељима. То време проведено са њима ћевам угрејати срце и душу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas