Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП: Какву вам будућност доноси владавина Водолије?

Сазнајте шта вам хороскоп предвиђа, до 19. фебруара 2024. године, под влашћу Водолије!

1705832556_206890_shutterstock-2072060198_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Владавина Водолије почиње 20. јануара и траје до 19. фебруара 2024. године и доноси обиље исцељујуће и прочишћавајуће енергије. Водолија је знак познат по својој необичној личности и ексцентричности, и фокусиран је на слободу, свеже идеје и иновације, преноси Форевер Цонсциоус Ево како ће ова сезона утицати на све хороскопске знаке.

Ован

Сезона Водолије ће вам скренути пажњу на заједницу и животну средину. Са ким проводите највише времена? У каквом окружењу постижете успех? Можда ћете морати да преиспитате са ким се окружујете - у реду је рећи 'не' ако морате. Ако желите да привучете нове људе, започните нови курс или унесите додатну активност.

Бик

Шта вам даје осећај сврхе? Сезона Водолије је добро време да размислите о овом питању. Сви желимо да осетимо смисао када се пробудимо ујутру, али наша сврха не мора да буде нешто велико. Размислите о малим начинима на које можете почети да уносите више сврхе у свој живот. Живот је овде и сада; то је наша крајња сврха, па погледајте да ли можете пронаћи начине да унесете више радости у свој живот током ове сезоне Водолије!

Близанци

вЛадавина Водолије је време да проширите своје размишљање. Можда ћете открити да морате да одбаците ограничавајућа уверења или мисли које су укорењене у вашем свакодневном животу. Фокусирање на обиље и захвалностје увек корисно - наше мисли могу бити тако моћне, а сезона Водолије је ваша шанса да их натерате да раде за вас.

Рак

Можда ћете се осећати помало уморно или летаргично како се сезона Водолије приближава. Ви сте осетљива душа и понекад вам треба више времена за себе. Сезона Водолије је ваша прилика да то време искористите за одмор и опоравак. Ово је време за вежбање бриге о себи и нежности.

Лав

Посебно снажну енергију осетићете током пуног Месеца у Лаву 25. јануара. Овај пун Месец је ваша прилика да засијате; доноси светлу, смелу енергију која ће учинити да се осећате оптимистично и инспирисано. Ово је диван пун Месец који даје подстицај самопоуздању и мотивацију за стварање нових и узбудљивих циљева. Сезона Водолије вас такође може натерати да се фокусирате на односе у вашем животу.

Девица

Време је да се организујете – ако сте стереотипна Девица, ово би требало да буде једна од ваших омиљених ствари! Ако желите да започнете нови посао или нове пројекте 2024. године, сезона Водолије нуди енергију подршке, па је искористите.

Вага

Сезона празника је готова, али изгледа да је за вас тек почела! Ваш друштвени календар ће вероватно бити препун током ове владавине Водолије и изгледа да имате много тога да прославите. Забава и дружење заиста могу бити извор инспирације за вас, па се потрудите да се повежете са онима које волите.

Шкорпија

Стварање простора који делује кохезивно и организовано може учинити чуда за вашу продуктивност и општи осећај мира. Можда је време да се расчистите, реорганизујете спаваћу собу или размислите о коначном пресељењу на ново место. Као осетљива душа, обавезно заштитите своју енергију и практикујте много бриге о себи, посебно ако сте склони да бринете превише о другима.

Стрелац

Време је да прихватите своје мисли и осећања - вођење дневника је одличан начин да то урадите! Чини се да комуникација, повезивање и изражавање онога што заиста осећате доносе одговоре који су вам потребни током ове сезоне Водолије. Понекад, да бисмо се боље изразили, прво морамо разумети како се заиста осећамо. Тада постаје лакше разговарати о стварима и комуницирати са другима.

Јарац

Владавина Водолије је добро време да се усредсредите на осећај сопствене вредности. Да ли тражите потврду из спољних извора? Да ли се осећате вредним само ако имате одређену ствар или изгледате на одређени начин? Допуштање да ваша вредност буде везана за ове ствари никада се не завршава добро, па се уместо тога фокусирајте на изградњу осећаја вредности и самопоштовања изнутра.

Водолија

Окружите се љубављу, радошћу и узбуђењем за оно што вас очекује током сезоне! Пун Месец у Лаву 25. јануара биће дивно време за дружење са пријатељима и породицом. Са Ураном, вашом владајућом планетом, постављеном директно 27. јануара, све ће изгледати тако природно и једноставно. Прелазак Плутона у ваш знак значи да је трансформација у току, али не брините, ова трансформација је спора и стабилна. Међутим, то је посао у току, тако да очекујте да ће следеће поглавље укључити много одбацивања и пуштања. Сваки крај је и нови почетак - уживајте!

Риба

Ово ће бити сезона чишћења и затварања. Мораћете да завршите недовршени посао, да се организујете и направите места за ново поглавље коједолази. Можда су неке ствари претешке да бисте их понели на следеће путовање. Пун Месец у Лаву 25. јануара и млад месец у Водолији 9. фебруара биће добро време да се сагледа шта треба да прође, а шта остане.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas