Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Бику судбоносни сусрет, Рак упада у дугове

Сазнајте шта вам звезде спремају за месец пред нама

1712925236_d181cc38cd809943df95ba8466fb1a965d79bf3c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Овнови ће моћи да се одморе - ваше жеље ће моћи да се остваре на магичан начин. Али ово ружичасто предвиђање односи се само на оне представнике овог знака који су прошли месец успели добро да раде. Мај ће донети заслужено признање онима који дуго воле креативност. Могуће је да ће се из једноставног хобија претворити у посао који доноси сталан приход. Највероватније ће вам бити враћен дугогодишњи дуг или плаћен посао који сте давно радили. Могуће је да ће Овнови желети да уђу у озбиљну везу и започну сјајну љубавну причу. Не исцрпљујте се дијетама, већ покушајте да се хрнаите избалансирано.

Бик

Представници овог знака ће морати да се помуче да ојачају своју финансијску позицију. Биковима ће бити важно да на време заврше посао. У ово време можете направити озбиљну основу за успех до краја године. Сасвим је могуће да ће вам бити понуђен занимљив пројекат за заједничко улагање. Немојте то одмах одбацити - ово је ваша шанса да постанете власник сопственог посла. У сфери љубавних односа чека вас сусрет који ће се показати заиста судбоносним и довести га до особе са којом жели да повеже свој будући живот. Решавању породичних проблема мораћете да приступите са максималним тактом - прекомерна директност може вас озбиљно заплести са вољеном особом. Бик ће имати мало или нимало здравствених брига.

Близанци

Крените ка новим достигнућима. Живите за данас и планирајте будућност без бриге о пропуштеним приликама, а звезде ће вам помоћи да досегнете нове професионалне висине. Мај ће посебно бити добар за оне који се баве интелектуалним радом. Свеже идеје и иновативни приступи биће Ваши неизоставни сапутници. Можете да рачунате на неочекиване новчане приливе. Сфера личног живота ће заблистати новим бојама. Дом ће од вас бескрајно захтевати решавање неких хитних проблема. Не одбијајте ове задатке - добробит ваше породице заиста зависи од њих.  Самци Близанци ће морати да обрате више пажње на свој изглед. Наравно, већ сте неодољиви, али само они који изгледају неговано и елегантно имаће шансе за занимљива познанства.

Рак

У трци каријере можете престати да будете лидер због појаве новог такмичара. Станите и пустите га да преузме вођство. И даље ћете имати прилику да се изјасните у пуној мери – када он понестане. Звезде не предвиђају здравствене проблеме, али препоручују да обратите пажњу на кашњење. Представници овог знака ће морати да покажу чуда прибраности и тачности. Само тако ћете моћи да постигнете успех у трци за својим циљевима. Ова препорука покрива апсолутно све сфере живота. На послу се очекује мирни период који треба искористити да се подигну стари "репови". Звезде категорички не препоручују узимање кредита овог месеца и гомилање дугова.

Лав

И поред своје независности, мораћете да се обратите колегама за помоћ. Само на тај начин Лавови ће моћи да остваре високе резултате и признања на професионалном плану. Ако имате лидерске квалитете, чека вас успех. Лавовима неће бити тешко да својим ентузијазмом заразе запослене. Успешно реализован пројекат донеће не само славу, већ и достојну награду за уложене напоре. Лавови ће бити сасвим способни за скупу куповину коју већ дуго планирају. Породични сектор ће захтевати велику пажњу. Звезде препоручују посету удаљеним рођацима, чије су посете постале прилично ретке. Усамљени Лавови могу да рачунају на обећавајућу романсу, али само ако не очекују први корак, већ сами иницирају везу. Астролози препоручују да посветите пажњу здравственом стању.

Девица

Месец ће са собом донети много невоља, али то не значи да је вредно покушати да их се све решите у гомили. Девице треба да се брину о рутинским пословима без журбе. Могуће је повећање прихода, највероватније ће финансијски ток доћи споља. Ваш хоби или слободни посао ће коначно постати извор прихода. Кућа ће постати место које ћете доживљавати као поуздану тврђаву. Чланови породице ће се побринути за већину кућних послова, дајући вам прилику да удахнете. Усамљене Девице не блистају због промена у личном статусу. Не тражите романтичне авантуре, како не бисте постали жртва преваранта.

Вага

Све што предузмете завршиће се са савршеним резултатом - али само ако су ваше намере добре. Мај ће посебно бити добар за Водолије, запослене у социјалној сфери, и оне који су волонтери. Месец ће од вас захтевати изузетну искреност и поштење. Не покушавајте да сакријете нешто из друге половине. Усамљени представници овог знака могу започети нову везу. Највероватније ће вас неко од заједничких пријатеља упознати са вашим будућим изабраником, па немојте одбијати позиве на журке. Ако је могуће, излазитзе викендом. Боравите у природи - шетња по пољима и шумама помоћи ће вам да доведете у ред мисли.

Шкорпија

Очекује вас мноштво пријатних изненађења, па се припремите за дуго очекивани потез или глобалне куповине које можете лако да финансирате. Сјајан је дан за Шкорпије на пољу предузетништва - партнери ће вам понудити неколико профитабилних нових шема које вреди применити. Покушајте да не позајмљујете новац, јер због тога можете изгубити доброг пријатеља. Лични живот ће задовољити хармонију и потпуно међусобно разумевање. Усамљени представници овог знака могу упознати стару љубав која ће се претворити у нову романсу. Али не рачунајте на дугорочну везу. У мају звезде предвиђају повећан ризик од повреда, па будите опрезни када се бавите активном физичком активношћу.

Стрелац

Пожелећете да побгнете од монотоније. Када с епојаве невоље, из њих извуците све корисне лекције. На послу су могући скандали и свађе због особе која је дошла не тако давно, али је већ успела да унесе забуну у добро уиграни тим. Не брините - све ће се открити. Породици ће бити потребна помоћ у животним питањима. Често ће вам се обраћати за савет и подршку. Усамљени Стрелци, свака романса започета овог месеца ризикује да се заврши раскидом. И поред све сложености и напетости, Стрелца чека добро здравље.

Јарац

Покушајте да не трошите превише новац, чак и ако ће финансијски приходи стизати у сталном току. Могуће је да ће вам уштеда омогућити да до краја године остварите стари сан у виду већег животног простора или новог аутомобила. Ситна потрошња може чекати тако добар циљ. Месец обећава да ће бити прилично проблематичан у свакодневним стварима. Јарчеви ће коначно моћи да освоје пажњу особе која је дуго била предмет њихових романтичних снова. У љубави је могућа љубомора. Случај се чак може завршити раскидом. Што се здравља тиче, имунитет Јарца може дати непријатан неуспех.

Водолија

Ако већ дуго желите да промените професију или место рада, време је да предузмете кораке у том правцу. Делујте одлучно, а звезде ће вам пружити сву подршку и дати вам много шанси за успех. Његову посебну лојалност уживаће они који су се одлучили на кардиналне промене. Питање финансија може постати камен спотицања. Не покушавајте да поправите ситуацију лаким новцем. Усамљене Водолије неће имати времена за забављање - све њихове мисли биће усмерене само ка личном расту. Могућ је повишен стрес.

Рибе

Мај ће од вас захтевати максималну емоционалну суздржаност, што Рибама, наравно, неће бити лако. Само уравнотежени представници овог знака моћи ће да напредују у пословима у каријери и добију значајне финансијску добит. Морате бити креативнији на послу. Временом тестирани приступи ће почети да не успевају и неће донети очекиване резултате. Неочекивани финансијски издаци могу да вас узнемире, али ће сви бити везани за дом и породицу. Лични односи могу кренути у нови круг развоја.Ваша сродна душа ће покушати да унесе нову ноту у везу тако што ће се бавити организацијом слободног времена. Чак и ако вам се не свиђају све идеје, преузмите ову иницијативу са захвалношћу. Обратите пажњу на самообразовање. Почните да гледате своју омиљену серију без превода и можете побољшати ниво знања страног језика. Избегните брзо храну, физички се активирајте.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas