Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП за март: Раковима следи финансијска добит, а један знак мора успорити темпо

Хороскоп за март доноси добре вести за неколико хороскопских знакова...

1645481098_mountains-gec6f43063_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Ован - ви настављате истим темпом као и прошлог месеца. Главу горе, бизнис вам савршено иде чак ћете имати подршку озбиљнијих и утицајних људи. Одличан месец за вас.

Бик - овог месеца битно је да останете фокусирани и да направите план како би све ваше идеје угледале светлост дана. Следи вам напредак у каријери и већи прилив новца. Поједини Бикови које не остваре циљеве сада нека се не брину јер већ у наредном месецу добијате своју шансу.

Прочитајте још: Адриана Лима објавила да је ТРУДНА по трећи пут: Ево како је "ПРЕПАЛА" будућег тату (ФОТО/ВИДЕО)

Близанци - једино што је битно да останете реални и прибрани. Задали сте себи високе циљеве , имате огромна очекивања. Очекујте доста успеха али неке ствари ће свој успех имати наредни месец. Само будите прибрани и немојте се нервирати ако баш не иде све 100% по плану!

Рак - они који имају приватни бизнис нека до краја месеца очекују вртоглави успех! Такође, поједини Ракови ће овај месец искористити за себе, бориће се и избиће на прво место у тиму. То ће приметити надређени и следи вам финансијска награда!

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Лав - лично ВИ сте у паници око посла. Имате црне мисли чак се плашите да не останете без посла! Глупости! Већ средином месеца добијате озбиљну повишицу или новчану награду па би било лепо да се опустите и организујете неко лепо и скупо путовање!

Девица - поједине Девице користе свој аналитички ум и тачно знају ком “клану” када је посао у питању да се приклоне. Друге Девице сада желе да дају отказ и да крену даље. Ако сте одлучили сада је најбоље време за такав корак.

Вага - само наставите са том енергијом из прошлог месеца јер су вам звезде припремиле још успеха у каријери поготово ако се бавите јавним послом или радите у писаним медијима. 

Прочитајте још: "НИЂЕ ВЕЗЕ": Нина Јанковић прошетала у СМЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ - промашај или погодак? (ФОТО)

Шкорпија - овог месеца мало мира и за вас али и награде! Турбулентан период полако пролази и надређени су видели колико се залажете и припремају вам лепу повишицу. Понеке Шкорпије треба да ствари ставе под контролу и да не одлажу обавезе.

Стрелац - задржите ваш ведар поглед на живот и свет јер ћете имати мале али заиста мале потешкоће на послу којима ћете посветити више пажње што није потребно , а са осмехом на лицу и ведрим погледом на живот је све много лакше и лепше.

Јарац - ви имате лични осећај да вам је посао угрожен. Заиста није тако. Каријера вам је јако добро позиционирана и следи вам повишица. Не обраћајте пажњу на оговарања и сплеткарења у колективу. Ако имате неки проблем на миран начин га решите са колегом.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Водолија - имате снаге и енергије. Све постижете чак и више од предвиђеног. Колектив је задовољен са каквом лакоћом и без грешака завршавате ваше пословне задатке. Следи вам конкретна повишица крајем месеца.

Рибе - све звезде сада гледају у вас! Ту су, све вам помажу на вама је само да упловите у тај талас и да се покажете у најбољем светлу. Никако не посустајте ако вам се на овој пословној авантури деси нека препрека. Сигурно и јако закорачите напред јер вам стоји огроман успех у каријери!

БОНУС ВИДЕО: 

 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas