Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

MESEČNI HOROSKOP za mart: Rakovima sledi finansijska dobit, a jedan znak mora usporiti tempo

Horoskop za mart donosi dobre vesti za nekoliko horoskopskih znakova...

1645481098_mountains-gec6f43063_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan - vi nastavljate istim tempom kao i prošlog meseca. Glavu gore, biznis vam savršeno ide čak ćete imati podršku ozbiljnijih i uticajnih ljudi. Odličan mesec za vas.

Bik - ovog meseca bitno je da ostanete fokusirani i da napravite plan kako bi sve vaše ideje ugledale svetlost dana. Sledi vam napredak u karijeri i veći priliv novca. Pojedini Bikovi koje ne ostvare ciljeve sada neka se ne brinu jer već u narednom mesecu dobijate svoju šansu.

Pročitajte još: Adriana Lima objavila da je TRUDNA po treći put: Evo kako je "PREPALA" budućeg tatu (FOTO/VIDEO)

Blizanci - jedino što je bitno da ostanete realni i pribrani. Zadali ste sebi visoke ciljeve , imate ogromna očekivanja. Očekujte dosta uspeha ali neke stvari će svoj uspeh imati naredni mesec. Samo budite pribrani i nemojte se nervirati ako baš ne ide sve 100% po planu!

Rak - oni koji imaju privatni biznis neka do kraja meseca očekuju vrtoglavi uspeh! Takođe, pojedini Rakovi će ovaj mesec iskoristiti za sebe, boriće se i izbiće na prvo mesto u timu. To će primetiti nadređeni i sledi vam finansijska nagrada!

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Lav - lično VI ste u panici oko posla. Imate crne misli čak se plašite da ne ostanete bez posla! Gluposti! Već sredinom meseca dobijate ozbiljnu povišicu ili novčanu nagradu pa bi bilo lepo da se opustite i organizujete neko lepo i skupo putovanje!

Devica - pojedine Device koriste svoj analitički um i tačno znaju kom “klanu” kada je posao u pitanju da se priklone. Druge Device sada žele da daju otkaz i da krenu dalje. Ako ste odlučili sada je najbolje vreme za takav korak.

Vaga - samo nastavite sa tom energijom iz prošlog meseca jer su vam zvezde pripremile još uspeha u karijeri pogotovo ako se bavite javnim poslom ili radite u pisanim medijima. 

Pročitajte još: "NIĐE VEZE": Nina Janković prošetala u SMELOJ KOMBINACIJI - promašaj ili pogodak? (FOTO)

Škorpija - ovog meseca malo mira i za vas ali i nagrade! Turbulentan period polako prolazi i nadređeni su videli koliko se zalažete i pripremaju vam lepu povišicu. Poneke Škorpije treba da stvari stave pod kontrolu i da ne odlažu obaveze.

Strelac - zadržite vaš vedar pogled na život i svet jer ćete imati male ali zaista male poteškoće na poslu kojima ćete posvetiti više pažnje što nije potrebno , a sa osmehom na licu i vedrim pogledom na život je sve mnogo lakše i lepše.

Jarac - vi imate lični osećaj da vam je posao ugrožen. Zaista nije tako. Karijera vam je jako dobro pozicionirana i sledi vam povišica. Ne obraćajte pažnju na ogovaranja i spletkarenja u kolektivu. Ako imate neki problem na miran način ga rešite sa kolegom.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Vodolija - imate snage i energije. Sve postižete čak i više od predviđenog. Kolektiv je zadovoljen sa kakvom lakoćom i bez grešaka završavate vaše poslovne zadatke. Sledi vam konkretna povišica krajem meseca.

Ribe - sve zvezde sada gledaju u vas! Tu su, sve vam pomažu na vama je samo da uplovite u taj talas i da se pokažete u najboljem svetlu. Nikako ne posustajte ako vam se na ovoj poslovnoj avanturi desi neka prepreka. Sigurno i jako zakoračite napred jer vam stoji ogroman uspeh u karijeri!

BONUS VIDEO: 

 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas