Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Млад Месец у чаробној Водолији: Тајне везе и нове љубави чекају ОВЕ хороскопске знаке

Овај млад Месец највише ће се одразити на Бикове, Лавове и Водолије.

1612963904_Depositphotos_388461406_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Све што сада започнете или донесете неку одлуку одразиће се у нередних шест месеци. Сада је право време да покренете нешто ново и да то реализујете јер је млад Месец у чаробној Водолији.

Прочитаје још: Дешава се ВЕЛИКА МУТАЦИЈА на квадрат и следе огромне ПРОМЕНЕ у светској ПОЛИТИЦИ

Свака идеја која је морална, отворена ,справна имаце подрску овог Месеца ,негативне ,корумптивне це бити остро казњене. Водолија је ширина, отвореност, истина. Она не трпи лаж. Како ће се овај млад Месец утицати на вас знак и подзнак:

Ован

Вама се овај млад Месец дешава у 11 пољу. Потребно је да се окренете тимском раду, да будете сконцентрисани на комуникацију. Слушајте друге и покушајте да не будете предводник. Могућ је мањи проблем са финансијама. Због тога могу настати несугласице са партнером. Стиже вам новац на који нисте рачунали.

Овну стиже неочекиван новац, а Биковима се оставрују пословни планови.

Бик

Вама се овај млад Месец дешава у 10 пољу. Сада ће каријера бити наглашена. Могући су нови пословни планови као и реализације неких давних планова. Сада је добар период да се фокусирате на лично усавршавање. Многи бикови ће овај период искористити на дошколовавање, а неки ће покушати да заврше давно започет факултет. Само напред.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Близанци

Вама се овај млад Месец дешава у 9 пољу. Имате идеје и планове али као да су вам руке везане. Сада заиста јесте такав период .Било би добро да се окренете себи и да лепо послозите мисли, идеје и да се стрпите да прође овај период. Када прође ,напред пуном паром.

Лаву нови посао, Раку додатни рад, а Девици промене на послу.

Рак

Вама се овај млад Месец дешава у 8 пољу. Интима је наглашена и постоји могућност расправе са партнером.Ваше мисли нису потпуно искрене . Партнер то осећа. Пружа вам се могућност додатног посла. Управљаћете туђим новцем, неко има поверења у вас. Прихватите тај изазов.

Лав

Вама се овај млад месец десава у 7 пољу. То поље осликава вас и људе наспрам вас. Пословне партнере и љубавне. Могућа је нова скривена, тајна љубав. Поведите рачуна како ћете тај однос представити у јавности. Нов посао је ту испред вас. Тако реци куца на врата.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Девица

Вама се овај млад месец дешава у 6 пољу. Ваша свакодневница, посао, пријатељи, деца и породица траже неку врсту промене. Сада можете да промените навике у исхрани и животу. У послу је одлично да представите нове идеје. Имаћете подршку надређених. Потребан је баланс мисли и идеја.

Ваге, одбаците правила и почните нову љубав!

Вага

Вама се овај млад месец дешава у 5 пољу. Изражена је романтика и потреба за љубављу. Нова љубав је испред вас. Само треба да одбаците стара правила и идеје.Отворите срце за нову особу и шармирајте је . Ви то свакако добро радите. Универзум вас подржава.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Шкорпија

Вама се млад Месец дешава у 4 пољу - дома и породице. Доста размишлајте о будућности. Могуће је пресељење. Сада ће се многе шкорпије одлучити на заједнички живот. а неке ће стати на луди камен. Размишлајте о вашем пореклу, генетици. Односи у породици су добри.

Стрелац

Вама се овај млад Месец дешава у 3 пољу. Имате јак оптимизам. Потребно је да ускладите жеље и планове. Радите на личном усаврсавању. Упишите неки додатни курс. Људи из породице сада вам могу помоћи и усмерити вас у ком правцу треба да се ваша каријера развија.Прихватите њихове контакте.

Јарчеви, пазите на финанасије. Водолије, сада је време за промене! Рибе, имаћете тајну љубав...

Јарац

Вама се овај млад Месец дешава у 2 пољу. То су финансије. Сада је идеално време да направите бизнис план.Преиспитајте све могућности и одаберите праву. Све одлуке које доносите хладне главе. Емоције када је посао у питању оставите по страни.

Водолија

Вама овај млад ;есец доноси оригиналност и јединственост. Промене се дешавају у физичком смислу. Сада је право време да промените фризуру. Ментатлне промене вас терају напред и имате сјајне идеје. Време је на вашој страни. Из вас извире енергија.Све што сада помислите можете да остварите.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Рибе

Вама се овај млад Месец дешава у 12 пољу. Поље тајни, подсвести , духовно поље .Доста вас ће се у наредном периоду повући у своје дубине. Тада је потребно да не изгубите фокус. Потреба за емотивним миром је изражена. Могуће је да ћете наћи партнера кога ћете морати да држите даље од очију јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas