Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ОВНУ: Рибама се смеши новац, а Стрелчевима принове у породици!

Занимљиво је како се универзум увек намести за наше добро, мада често то увидимо тек када све прође. Млад Месец је 1.априла - април ли ли и тог дана имамо коњукцију младог Месеца са Меркуром и Кироном. Што нам даје простор за исцељење болних ствари из прошлости.

1648548570_horoscope-gdf0b48112_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Тешке ствари на шаљиви датум! Са овим младим Месецом можемо да одбацимо тешка сећања, разговоре и бол. Неки ће се вратити на тешке теме, трауматичине разговоре али ће се исцелити лако са прво априлском шалом. Заиста неће бити болно. 

Прочитајте још: Хороскоп за уторак, 29. март: Рибама РАДИ ИНТУИЦИЈА, Ракови крећу у НАПАД

Како ће се млад Месец одразити на знакове хороскопа: 

Ован- потребно је да контролишите своју комуникацију. Посебно када је породица у питању и деца. Можете их повредити потпуно случајно. Кроз комуникацију се дешавају промене у породици и са партнером.

Бик- вама се дешава да се враћате у давну прошлост на ствари које вам буде бол и тугу. То ремети ваш ментални склоп па би било пожељно да када осетите тај налет прошлости да само затворите врата и почнете да размишљате о бољим и лепшим стварима.

Близанци - вама се буди јака потреба за уживањем, друштвом. Желите окружење и људе који ће вас напунити лепом енергијом. Прекидате контакте са људима који вам црпе енергију.

Рак - активира вам се поље каријере и успеха. Очекујете јавно признање и добијате га. Велики успех у пословним свету. Само мало обратите пажњу на комуникацију јер је млад Месец у брбљивом и енергичном Овну.

Лав - вама је наглашена интуиција и искористите је за доношење битних одлука. Сада ћете на другачији начин посматрати одређене ствари и ваш однос према љубави и срећи ће се потпуно променити!

Девица - окрећете се себи и тражите решења за ствари које су се десиле у прошлости. Наглашена вам је сексуална енергија и комуникација. Сада на дубљем нивоу осећате енергију других људи.

Вага - наглашено вам је поље партнерских односа. Велика је вероватноћа да упознате особу са којом можете да остварите везу или да напустите тренутну токсичну везу. 

Шкорпија - идеално време за промену начина исхране као и за промену посла и животних навика. Поједине Шкорпије добијају одличну понуду за посао!

Стрелац - вама се активира поље љубави и деце. Многи Стрелчеви ће пожелети да се остваре у улози родитеља и успеће у томе. Поједини ће бити окренути партнеру и желеће да што више времена проводе са њим.

Јарац - акценат је на породици тј на једном од родитеља. Ту ће се десити промене и важно је како комуницирате јер једино уз јасну и прецизну комуникацију ствари могу да се заврше на најбољи начин.

Водолија - вас овај млад Месец покреће , буди вам машту и идеје. Сада је одлично време да на свим пољима живота покажете вашу генијалност и да уживате у динамици живота.

Рибе - вама је наглашено поље финансија. Све се дешава око новца а самим тим и каријере. Новац вам пристиже само поведите рачуна да га рационално трошите!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas