Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

STIŽE MLAD MESEC U OVNU: Ribama se smeši novac, a Strelčevima prinove u porodici!

Zanimljivo je kako se univerzum uvek namesti za naše dobro, mada često to uvidimo tek kada sve prođe. Mlad Mesec je 1.aprila - april li li i tog dana imamo konjukciju mladog Meseca sa Merkurom i Kironom. Što nam daje prostor za isceljenje bolnih stvari iz prošlosti.

1648548570_horoscope-gdf0b48112_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Teške stvari na šaljivi datum! Sa ovim mladim Mesecom možemo da odbacimo teška sećanja, razgovore i bol. Neki će se vratiti na teške teme, traumatičine razgovore ali će se isceliti lako sa prvo aprilskom šalom. Zaista neće biti bolno. 

Pročitajte još: Horoskop za utorak, 29. mart: Ribama RADI INTUICIJA, Rakovi kreću u NAPAD

Kako će se mlad Mesec odraziti na znakove horoskopa: 

Ovan- potrebno je da kontrolišite svoju komunikaciju. Posebno kada je porodica u pitanju i deca. Možete ih povrediti potpuno slučajno. Kroz komunikaciju se dešavaju promene u porodici i sa partnerom.

Bik- vama se dešava da se vraćate u davnu prošlost na stvari koje vam bude bol i tugu. To remeti vaš mentalni sklop pa bi bilo poželjno da kada osetite taj nalet prošlosti da samo zatvorite vrata i počnete da razmišljate o boljim i lepšim stvarima.

Blizanci - vama se budi jaka potreba za uživanjem, društvom. Želite okruženje i ljude koji će vas napuniti lepom energijom. Prekidate kontakte sa ljudima koji vam crpe energiju.

Rak - aktivira vam se polje karijere i uspeha. Očekujete javno priznanje i dobijate ga. Veliki uspeh u poslovnim svetu. Samo malo obratite pažnju na komunikaciju jer je mlad Mesec u brbljivom i energičnom Ovnu.

Lav - vama je naglašena intuicija i iskoristite je za donošenje bitnih odluka. Sada ćete na drugačiji način posmatrati određene stvari i vaš odnos prema ljubavi i sreći će se potpuno promeniti!

Devica - okrećete se sebi i tražite rešenja za stvari koje su se desile u prošlosti. Naglašena vam je seksualna energija i komunikacija. Sada na dubljem nivou osećate energiju drugih ljudi.

Vaga - naglašeno vam je polje partnerskih odnosa. Velika je verovatnoća da upoznate osobu sa kojom možete da ostvarite vezu ili da napustite trenutnu toksičnu vezu. 

Škorpija - idealno vreme za promenu načina ishrane kao i za promenu posla i životnih navika. Pojedine Škorpije dobijaju odličnu ponudu za posao!

Strelac - vama se aktivira polje ljubavi i dece. Mnogi Strelčevi će poželeti da se ostvare u ulozi roditelja i uspeće u tome. Pojedini će biti okrenuti partneru i želeće da što više vremena provode sa njim.

Jarac - akcenat je na porodici tj na jednom od roditelja. Tu će se desiti promene i važno je kako komunicirate jer jedino uz jasnu i preciznu komunikaciju stvari mogu da se završe na najbolji način.

Vodolija - vas ovaj mlad Mesec pokreće , budi vam maštu i ideje. Sada je odlično vreme da na svim poljima života pokažete vašu genijalnost i da uživate u dinamici života.

Ribe - vama je naglašeno polje finansija. Sve se dešava oko novca a samim tim i karijere. Novac vam pristiže samo povedite računa da ga racionalno trošite!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas