Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Млад Месец у Раку 29. јуна доноси обрт: Појачане емоције, везе из прошлости, повезивање са породицом само су неке од промена које следе

Нико неће остати имун на дејство Младог Месеца у Раку

1656331360_anthony-fomin-Hr6dzqNLzhw-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Овај Млад Месец је 29.6! Биће у Раку и сви ћемо бити емотивни, нежни, а тражићемо и загрљаје примарне породице. Емоције су ће нам бити дубоке и искрене. Свакоме ће овај млад Месец, у зависности кроз које поље вам иде,донети мир, срећу, радост, понекима и проширење породице, а биће и оних код којих ће изазвати дубоке ирационалне страхове. Кренимо редом кроз знакове хороскопа:

Ован

Вама је млад Месец у четвртој кући. То вам доноси повезивање са члановома породице. Може се десити да будете превише осетљиви и да вас речи чланова породице дубоко увреде.

Бик

Јаке емоције које ћете показати кроз речи. На исти начин можете и постати жртва својих речи јер ћете бити превише емотивни што за вас није уобичајано.Транзит је у трећој кући.

Близанци

Вама млад Месец доноси новац. Новац вам пристиже преко породице, партнера или чак преко заједничке имовине тј. некретнине јер вам транзитира другим пољем. Срећно и мудро искористите ове погодности.

Рак

Ово је ваш Месец! Шта тражи од вас: да застанете, ставите прст на чело и да се заиста заузмете само за себе! Оставите све и окрените се себи, загрлите себе, и сведочите јачини коју вам даје овај млад Месец у вашем знаку!

Лав

Напети односи и конфликти који се дешавају унутар вас. Могу вам се јавити неосновани страхови. Пролази вам кроз ваше 12 поље. Ви имате утисак да је завеса навучена и да је све тамно. Заиста није тако! Само са вером у себе ви ћете све пребродити!

Девица

Појачана жеља са пријатељима. Желите искрен и здрав однос. Желите да се повежете на вишем нивоу. Добро размислите од којих пријатеља имате та очекивања да се не би дубоко емотивно разочарали. Месец пролази кроз једанесту кућу.

Вага

Ово је ваших 5 минута за успех у каријери јер је Месец у вашој кући каријере, тј. у 10 кући.Напред, јако и сигурно! Само када се пењете степеницама ка трону окренитесе и погледајте ваше колеге који су вам у томе помогли.

Шкорпија

Вама се јавља потреба за породицом, далеким путовањима као и потреба да се вратите у место вашег рођења. Ово се посебно односи на Шкорпије које живе у страним земљама. Месец вам иде кроз девето поље што вам можда по први пут ставља разум испред интуиције.

Стрелац

Вама је транзит кроз осмо поље што вам може донети сећање на људе који су преминули, а вама су били све! Полако, емоције ће бити огромне. Немојте се плашити већ снажно пригрлите осећања.

Јарац

Вама је транзит кроз седмо поље које је и поље емотивних партнера. Само ако рашчистите са прошлошћу можете очекивати велику и праву љубав која је ту… чека вас!

Водолија

Вама су наглашене емоције. Ако нисте у балансу сами са собом и својим емоцијама можете се разболети. Не потискујте ништа ни једну једину емоцију. Пустите их нека изађу из вас.

Рибе

Вама се може десити изненадна трудноћа! Што баш и није неочекивано јер вам је јака жеља за партнером, породицом и децом. Полако корак по корак, немојте нагло доносити одлуке!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas