· · Komentari: 0
astro

Mlad Mesec u Raku 29. juna donosi obrt: Pojačane emocije, veze iz prošlosti, povezivanje sa porodicom samo su neke od promena koje slede

Niko neće ostati imun na dejstvo Mladog Meseca u Raku

1656331360_anthony-fomin-Hr6dzqNLzhw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ovaj Mlad Mesec je 29.6! Biće u Raku i svi ćemo biti emotivni, nežni, a tražićemo i zagrljaje primarne porodice. Emocije su će nam biti duboke i iskrene. Svakome će ovaj mlad Mesec, u zavisnosti kroz koje polje vam ide,doneti mir, sreću, radost, ponekima i proširenje porodice, a biće i onih kod kojih će izazvati duboke iracionalne strahove. Krenimo redom kroz znakove horoskopa:

Ovan

Vama je mlad Mesec u četvrtoj kući. To vam donosi povezivanje sa članovoma porodice. Može se desiti da budete previše osetljivi i da vas reči članova porodice duboko uvrede.

Bik

Jake emocije koje ćete pokazati kroz reči. Na isti način možete i postati žrtva svojih reči jer ćete biti previše emotivni što za vas nije uobičajano.Tranzit je u trećoj kući.

Blizanci

Vama mlad Mesec donosi novac. Novac vam pristiže preko porodice, partnera ili čak preko zajedničke imovine tj. nekretnine jer vam tranzitira drugim poljem. Srećno i mudro iskoristite ove pogodnosti.

Rak

Ovo je vaš Mesec! Šta traži od vas: da zastanete, stavite prst na čelo i da se zaista zauzmete samo za sebe! Ostavite sve i okrenite se sebi, zagrlite sebe, i svedočite jačini koju vam daje ovaj mlad Mesec u vašem znaku!

Lav

Napeti odnosi i konflikti koji se dešavaju unutar vas. Mogu vam se javiti neosnovani strahovi. Prolazi vam kroz vaše 12 polje. Vi imate utisak da je zavesa navučena i da je sve tamno. Zaista nije tako! Samo sa verom u sebe vi ćete sve prebroditi!

Devica

Pojačana želja sa prijateljima. Želite iskren i zdrav odnos. Želite da se povežete na višem nivou. Dobro razmislite od kojih prijatelja imate ta očekivanja da se ne bi duboko emotivno razočarali. Mesec prolazi kroz jedanestu kuću.

Vaga

Ovo je vaših 5 minuta za uspeh u karijeri jer je Mesec u vašoj kući karijere, tj. u 10 kući.Napred, jako i sigurno! Samo kada se penjete stepenicama ka tronu okrenitese i pogledajte vaše kolege koji su vam u tome pomogli.

Škorpija

Vama se javlja potreba za porodicom, dalekim putovanjima kao i potreba da se vratite u mesto vašeg rođenja. Ovo se posebno odnosi na Škorpije koje žive u stranim zemljama. Mesec vam ide kroz deveto polje što vam možda po prvi put stavlja razum ispred intuicije.

Strelac

Vama je tranzit kroz osmo polje što vam može doneti sećanje na ljude koji su preminuli, a vama su bili sve! Polako, emocije će biti ogromne. Nemojte se plašiti već snažno prigrlite osećanja.

Jarac

Vama je tranzit kroz sedmo polje koje je i polje emotivnih partnera. Samo ako raščistite sa prošlošću možete očekivati veliku i pravu ljubav koja je tu… čeka vas!

Vodolija

Vama su naglašene emocije. Ako niste u balansu sami sa sobom i svojim emocijama možete se razboleti. Ne potiskujte ništa ni jednu jedinu emociju. Pustite ih neka izađu iz vas.

Ribe

Vama se može desiti iznenadna trudnoća! Što baš i nije neočekivano jer vam je jaka želja za partnerom, porodicom i decom. Polako korak po korak, nemojte naglo donositi odluke!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.