· · Коментари: 0
ОШТРЕ РЕЧИ

СУРОВО ИСКРЕН ХОРОСКОП: Ваге заједљивци, Лавови свима "мрсе конце", Бикови манипулатори

Углавном читате све у суперлативу у хороскопским знаковима, али када је астролог "хејтер", то изгледа овако. У тексту прочитајте све о манама свог знака.

1642498256_JDHHGI.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Спремите се за "мало" критике. Да ли бисте признали себи своје мане?

Ован

Радодајка и лош вођа. Помислите само, сви они диктатори који нису Лавови су Овнови. Не пуштати их на високе функције, на послове где би могли некоме да угрозе живот, нити у јаслице. Бахати су, распојасани, плаховити и импулсивни.

Поносни су на то што ће вам рећи све што мисле, а то што ћете ви после пасти у депресију/добити неуровегетативну дистонију, то више није њихов проблем. Заводе све одреда, партнере мењају као марамице, склони су авантурама. На послу углавном отаљају, јер су у школи били толико добри ђаци да им се смучило – доказали су то што имају и више не треба ништа да чине.

Не д’о бог: Да их питате шта мисле о вама.

Бик

Манипулатор и опсесивни ждерач. Представиће се као бог и батина онда кад треба да буде хваљен у широком кругу људи. Жене Бикови су склоне хистерији, доминацији, нападима на све од рођене деце, па до широких народних маса. Оправдање им је обично то што су дојиле, или што умеју добро да кувају. Мушкарци Бикови ће од куће направити касарне, представљати укућане као своје потчињене и врло брзо ће заборавити шарм и мирноћу са којом обично приступају људима.

У најбољем случају, осећаћете се као чобанин поред њих. У најгорем случају, осећаћете се као гладијатор и стрепићете за своје здравље и живот. Појешће вам све што имате у фрижидеру, чак и уколико су га сами припремили – незасити су.

Не д’о бог: Живети у кући са два Бика, по могућству супружницима.

Близанци

Шипарица и/или деликвент у покушају. У петак ће вам рећи једно, у суботу друго. Палиће се на ствари на које се не пали нико старији од 7 година и доказиваће се на све могуће начине својствене тинејџерима.

Ако треба, избушиће разноразна места на телу са 50, а истетовирати се са 60. Не воле да раде, сем ако нису у центру пажње и ако не добијају громогласан аплауз за све чега се лате. Могуће је да ће покушати нешто и да украду, да скоче на бину и пољубе певача. Тешко налазе стални посао, јер је немогуће стрпати тако слободоумну (читај: незрелу) особу у неку тамо канцеларију и давати јој неке тамо папире да печатира, потписује и исписује. Склони су краткотрајним опсесијама, којима ће давити к’о змија жабу.

Не д’о бог: Да се посвађате.

Прочитајте још: Његова НАЈБОЉЕ ЧУВАНА ТАЈНА, према хороскопском знаку: Ове ствари никад не би желео да откријете!

Рак

Мелодрама и егоизам у пакету. Упозоравају вас на своју рањиву душу, а само би да буду слушани, да кукају о свему што им не иде -а тешко да им ишта иде – и да од вас праве оно што нисте. Немају много маште, нити смисла за лепо. Своју незајажљивост крију иза објашњења да им само треба љубав. Воле да буду вољени, али 24 часа дневно, као да траже гејшу или евнуха да константно иде за њима. Пецају на духовност и књижевност, али њихово образовање у датим областима је у највећем броју случајева само парадно, као и емоције.

Не разумеју се у популарну културу, јер се она стално мења, за разлику од историје и географије које мењају само ратови и природне катастрофе. Учиће све, запамтити неће ама баш ништа. Ни после 10 година нећете знати ни трећину ствари у вези са њима.

Не д’о бог: Да вам кувају.

Лав

Политичари и компликатори. Помислите само, сви они диктатори који нису Овнови су Лавови. Способни су да изазову погроме разних врста – од олује на сопствени рођендан, па до масовних егзодуса. Највећи број људи гледају као омладински камп коме све треба лепо објаснити, а после их позвати на колаче. Идеални учитељи, лоши ученици. Врхунски говорници, јадни слушаоци.

Ваде се на то да ће спасти планету, јер је Харрy Поттер лав, а уствари само желе моћи којима би могли да покоре цео свет и онда направе џиновску радну акцију, где ће запослити пожртвоване рибе, те радохоличаре девице и ваге. Лењи да оснивају политичке странке, у највећем броју случајева ће се филтрирати у неку другу и крчити пут до врха. Лењи да буду звезде представе, убациће се као статисти и убрзо бити на сцени. У скијању, дакако, цене слалом и велеслалом.

Не д’о бог: Да се не слажете с њима.

Девица

У браку са послом. Радохоличар. Цепидлака. Перфекциониста. Прва љубав им је била пчелица у забавишту, први пољубац је био на такмичењу за најбољи есеј о неком политичару или историјској личности. После раскида са образовањем, улазе у вечити брак са послом. Љубав је загарантована до гроба. Остале ствари тешко да их интересују.

Нису класични каријеристи попут ватрених знака, само су опседнути радом. Велики број Девица виђан је на радним акцијама у Титово време, мада се прича да су неке зазидали у темеље зграда, стубове мостова и бетонске подлоге корита мањих река. Праве планове, листе, спискове, табеле; поседују роковнике, адресаре, телефонске именике, планере и налоге на “то-до” апликацијама по Нету.

Не д’о бог: Да полуде, па да морате да се бринете о њима.

Прочитајте још: Похлепа, лењост, хвалисавост, сујета: Откријте која је ваша НАЈВЕЋА МАНА на основу ДАТУМА РОЂЕЊА

Вага

Неваљалци у кожи Мајке Терезе. Спасли би цео свет, пригрлили сву напуштену децу на своје груди, нахранили све гладне у Африци и градили куће у Јапану док истовремено сву радијацију примају на себе. Класичне жртве, углавном без способности да се одупру. У групама су моћни и заједљиви, као усамљени су попут ше*спирских глумаца и личности из Дикенсових романа – нежни, а мрачни.

У стању су да ураде много више него сви остали заједно, али тешко да икад ишта чине за своје добро. Јаче Ваге достижу зен када се ослободе свих поменутих стега, али онда ћете врло лако постати зависни од њих и нећете више ништа моћи да одлучите без њих, као да вам је разум комплетно испарио. Захваљујући овоме су и добили статус највећих заводника у хороскопу, што не вреди баш много, јербо нису верни.

Не д’о бог: Да се вежете.

Шкорпија

Бомбе спремне да експлодирају. Не слажу се са вашим неслагањем с њима. Неће. Не занима их. Не желе, јер они знају боље, знају више и немате право да их нападате. Тешка злопамтила. Сећају се дана кад сте им поцепали омиљену сликовницу и врло радо ће вас оборити на испиту или вам рећи да нисте за посао у њиховој фирми. Уколико их стрељате погледом, а први пут их видите у животу; направиће вам скандал и обоје ћете бити ухапшени, прекорени или у ћошку, у зависности од узраста.

За разлику од Стрелаца, прете отворено и клетве су им поприлично маштовите. Имају списак људи за које мисле да су кретени, а веома лако и листу за одстрел. Поносни су на свој знак, спомињаће га, истетовирати, угравирати, штагод.

Не д’о бог: Играте с њима неку друштвену игру.

Стрелац

Амбициозни аутсајдер. Површан, аљкав и неопрезан. Не воли много да ради, али цени успех. Не воли да поступа по ономе што му црква налаже, али ће се држати бога к’о пијан плота, јер неко мора да оправда његове грешке.

Говори једно, ради друго, а све то време мисли нешто треће. У стању је да ођедном реши да промени цео свој живот, а у таквој ситуацији брише све из претходног: посао, имиџ, интересовања, пријатеље, ако треба и супружнике. Увек чезне за нечим што нема, за нечим што је – по сопственом сведочењу – некад био. Меша веровања као састојке за чорбуљак, исто то чини и са филозофијама. Укратко: не зна шта ради, а радио би то.

Не д’о бог: Да радите заједно.

Прочитајте још: Који знакови се до краја боре за опстанак везе?

Јарац

Ауторитативни владар из сенке. Игноришу све с чим се не слажу. Не одступају од унапред зацртаних норми и правила. Тврдоглави су до мере коју припадници осталих једанаест знакова не могу да схвате. Не могу да прихвате пораз и враћаће се у игру докле год им срце макар мало куца.

Не праштају. Попују. Љубоморни су на туђе партнере, туђа кола, туђи успех и…укратко, туђе је слађе, а у туђег татка повећа патка. Децу дрилују до даске, врло је лако да негде чучи исфрустрирани wундеркинд кога је одгајио пар полуделих преживара.

Не д’о бог: Да сте супарници.

Водолија

Они, па онда остатак света. Роботи. Егоисти до ненормалних граница. Истински хејтери. Склони се*суалној настраности, комбинацијама, варијантама и шемама. У крви им је да све друге људе посматрају као шарлатане, будале и аутсајдере, јер само они посматрају свет како треба.

Пословична масна ћебад – ако њима није добро, не треба да буде добро ни вама, јер је њихов идентитет испред ваших осећања. Не би препознали моду ни кад би их ударила по глави, изговарају се на екцентричност. Не умеју да критикују, јер их боли доњи део леђа за све што је туђе. Полити водом и изазвати кратак спој, па репрограмирати. Или промените датум рођења, јер верују само другим Водолијама – то је клан, пук.

Не д’о бог: Да им кажете нешто лепо.

Рибе

Наркомани, са дрогом или без ње. Плачичипкице. Нису прави хејтери, само се праве, али су у стању очи да вам изваде. Воле публику, живот им је драма. Склони наркотицима, мада су надрогирани по природи. Уколико немају пара за наркотике, пиће, пушиће, преждераваће се.

Нема шансе да се скрасе пре четрдесете, кад коначно дођу до пара. Онда изроде гомилу деце, остану без пара и све почиње поново. Уста не затварају. Терају вас да се дивите њиховим талентима и смарају вас дивљењем вашим талентима. Све мирише на њихову бубблегум романтику, а ви знате да је то било у моди педесетих година XX века. Уколико су верници, постоје велике шансе да ће их врбовати нека се*та, коју ће после сами преузети.

Не д’о бог: Да слушате њихове исповести.

(Цицимици)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.