· · Komentari: 0
ASTRO

MLAD MESEC U VODOLIJI: Nekome stižu sukobi, a nekome nasledstvo i povišica - da li ste među SREĆNIM ZNACIMA?

Ovaj mlad Mesec se dešava u genijalnoj Vodoliji. Biće prekida i novih početaka.

1643307865_portrait-ga25c5f833_640.jpg
Foto: Piksabej

Krenimo redom. Mlad Mesec je u konjukciji sa Saturnim, Saturn je u kvadratu sa Uranom u Biku. Saturn pritiska Mesec ( puno je tenzije) Uran iz Bika želi promene. Biće iznenadnih promena iz pritiska ali sklapanja novih ugovora , prijateljstva, saradnje i ljubavi.

Mars i Venera biće u konjukciji u Jarcu i u trigonu sa Uranom u Biku što daje sliku naglih promena, raskida ali i poboljšanja u karijeri i naglog povećanja finansija.

Pročitajte još: SUROVO ISKREN HOROSKOP: Vage zajedljivci, Lavovi svima "mrse konce", Bikovi manipulatori

Kako će mlad Mesec u Vodoliji osetiti znakovi horoskopa :

Ovan- povedite računa da nekog od prijatelja ne povredite. Reči su vam oštre kao mač. Novčana pozajmica isto može da bude razlog sukoba.

Bik- velike i uspešne promene u karijeri. Hrabro napred!

Blizanci- sada razmislite o putovanju ali dobro odmerite finansije. Ako želite da se doškolujete ili neki kurs da završite sada je idealno vreme.

Rak- doživećete transofrmaciju emocija. Sledi vam neočekivano nasledstvo.

Lav- ljubav vam je na ispitu. Neki će ga pasti neki uspešno položiti. Stari problemi kucaju na vrata.

Devica -promena rutine, promene u svakodnevnom životu. Uz detaljnu analizu i plan sve se odvija savršeno.

Vaga- odličan period da vreme provedete uz decu i bliske članove porodice. Očekujte lepe poklone.

Škorpija- adaptacija stana ili prodaja i kupovina nove nekretnine.

Strelac- poziv za putovanje od nekog od članova porodice. Obavezno prihvatite.

Jarac- neočekivano povećanje zarade ili ideja za biznis koja vam sigurno donosi velik novac.

Vodolija- velike promene, nove ideje, i sreća koja vas prati. Punim korakom napred!

Ribe- duboke promene unutar vaše psihe. Moguć potpuno novi pogled na neka davna dešavanja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.