Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље фризуре за сваки хороскопски знак: Ево коме стоје шишке, а коме дугачка коса

Многе жене на косу гледају као на главни аксесоар који имају, па су исправљање, увијање, фарбање и мењање фризуре промене које радо примењују.

1688485163_shutterstock_2064084155.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако верујете у хороскоп или само волите да га прочитате (па ако вам се потрефи - био је у праву), зашто да не преуредите фризуру по вашем хороскопском знаку? Промена ће сигурно изгледати сјајно, вама ће пријати, а удовољићете звездама под којима сте рођени.

Ован

Ви сте вођа и то сви знају. Храброст је ваше друго име и не плашите се да започенете било шта. Волите да се забављате и сви знају због ваше харизматичне енергије.

Лагана фризура, дужине до рамена (или мало преко) је савршена за енергичне душе. Таква фризура је за јаке и интелигентне људе - баш као што сте и ви.

Бик

Слатки, мали Бик. Они су љубазни људи, али понекад знају бити јако тврдоглави са којима није лако изаћи на крај. Практични су и поуздани, па је дуга, слојевито ошишана коса савршена фризура за све даме рођене у овом знаку.

Близанци

Близанци су практично две жене у једној. Могу причати у једном тренутку о политици, а у другом о неком ријалити програму. Не плаше се да поделе своје мишљење и лако им све постане досадно... Као и једна те иста фризура.

Једна страна главе да буде ћелава? Зашто да не! Јер ако вам досади та страна, увек можете пребацити други део преко и добити сасвим нову фризуру.

Рак

Рака представљају три епитета: мирноћа, стравственост и упорност. Ви сте осетљиви и понекад резервисани, што вас чини тежим за препознавањем у маси људи.

Шишке су одлична идеја за додавање мало шик и рок фазона вашем изгледу. Посаветујте се са  вашим фризером које би вам најбоље стајале и почните да будите упадљиве.. Мкар због добре фризуре.

Лав

Када Лав уђе у просторију, сви то знају. Ваша личност је велика и моћна. Са таквом личношћу нема потребе да се кријете иза ваше косе.

Ошишајте се на кратко са дугим слојевима. Свашта можете урадити са оваквим стилом, нпр. можете је зализати уназад или је пребацити на страну. Шта год да одлучите, знајте да имате много сампоуздања због чега ћете овакву фризуру носити са поносом.

Девица

Ви сте прави интелектуалац! Имате високу интуицију и велики сте перфекциониста.

За таквог мислиоца, боб фризура до изнад рамена је савршен избор за вас. Ово је паметна и шик фризура која је савршена за Девицу која је у вама.

Вага

Овај знак представљају баланс, правда и поштење и то су ствари за којима и тежите. Ваша харизма и топао шарм су особине којима привлачите све око себе.

Равна коса, средње дужине ће истаћи колико сте софистицирани и елегантни. Истовремено, ова фризура је и романтична, а то је оно што желите.

Шкорпија

Шкорпије су опасан спој мистерије и сексипилности. Такође сте егзотични и привлачни као магнет, али знате да будете и променљивог расположења.

Играјте се са мистеријом тако што уопште нећете сећи косу (осим мало крајеве) и пустите је да расте. Ви сте самоуверени и јаки, па зашто да не?

Стрелац

Имате добар смисао за хумор и уживате у животу, са свим успонима и падовима. Бити свестрана и живахна особа захтева фризуру која показује такав карактер!

Обријати косу са стране и пустити је на средини је добар и сладак изглед, баш за вас. Ви сте авантуриста и љубитељ забаве, а управо ова фризура то и показује.

Јарац

Не плашите се ићи ка циљевима и остваривати их на агресиван начин. Моћни сте и одговорни и не плашите се да то и покажете. Експериментисање са новим стварима је оно што Јарчеви воле.

Па, зашто не пробати асиметричну пикси фризуру? Чак можете створити и занимљиви дизајн са стране како бисте показали динамичну и креативну страну ваше личности.

Водолија

Креативност испуњава велики део Водолијиног живота, било да је у питању сликање, писање или сањарење. Било шта да радите, креативност ће успети на неки начин и у томе да се испољи. Водолије воле осећај слободе, што објашњава њихов авантуристички дух.

Ова кратка, слојевита фризура је савршена за оне особе које су рођене под овим знаком. Поред тога што лепо изгледа, лако се и одржава. Изглед можете мењати свакодневно, тако што ћете је увијати или исправљати, док слојевитост изгледу даје прелеп и опуштен изглед.

Рибе

Рибе су баш мистериозне. Имате много емоција које можете изразити преко страсти попут цртања, плесања и певања. Увек сте у потрази за дубљим значењем и такође сте и проницљиви.

"Ундерцут" или део косе ошишан машиницом, који се само види када подигнете косу би био савршен за Рибе, зато што би разумеле лепоту и креативност која стоји иза овакве фризуре. Не може је свако видети, осим када подигнете косу, што јој даје и малу дозу мистичности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas