Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најопасније жене рађају се у ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Оне ништа не праштају

Ове даме играју само по својим правилима

1677511137_shutterstock_1797941662.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико год да их неко уједе за срце, поједине жене ће прећи преко тога, док друге немају никакав проблем да особу која их је повредила преселе у прошлост.

Оне су прави тајфуни који носе све пред собом кад се њихова друга половина не понаша онако како су оне замислиле. Прави су професионалци да осмисле прилично оригиналну и често окрутну казну, најчешће из разлога да он добро запамти своју грешку и да убудуће не треба ни да помисли на нешто тако, а камоли да понови.

Лав

Лавица је жена крајности, ако те воли, обожаваће те без остатка, а ако не, мрзеће те из дна душе. Иако је за јавност јака, готово недодирљива и ауторитативна, она се у загрљају свог мушкарца претвара у умиљато маче.

Њој су у љубавном односу врло битне 2 ствари, да буде већи ауторитет партнеру него он њој и да се фантастично слажу у сексу, јер је изузетно чулна особа. Уколико су ти услови испуњени, нема препрека за њену срећу и емотивну испуњеност.

Наравно, њен мушкарац мора да јој се свакодневно диви и што ћешће говори да је једна једина и непоновљива, право ремек дело. Поред тога, пожељно је да је она и интелектуално надмоћнија.

Шкорпија

Она је фемме фатале у самом смислу те речи, биће са невероватном маштом и још отровнијим језиком. Њу не занимају слабићи нити просек у било ком облику, она од живота жели да узме само оно најбоље! Прво по чему ћете је приметити и заувек памтити јесу њене очи. Заправо, поглед који хипнотише и којим мами ”жртву ” да моментално пожели да постане њен плен, пише цицимици.цом

Али не може то тек тако, јер она бира мушкарца који јој парира у свему, или можда чак оног који је још јачи од ње, уколико је то могуће. Мушкарац свестан себе, са којима може да ужива у високоинтелектуалним разговорима и необичној љубавној игри у кревету је оно што јој храни срце и душу.

Она се уопште не стиди да покаже своја најдубља осећања и открије најскривеније жеље оном кога воли, јер њу ни не занима цео свет већ само микрокосмос који је изградила за себе и партнера.

Међутим, ако случајно покуша да је надвлада или је спута, биће санкционисан. Можда не одмах, али Шкорпија има изузетну меморију и зна да је освета најбоља кад се служи хладна па ће стрпљиво чекати прави моменат.

Веома је посесивна и љубоморна тако да њеном мушкарцу не би требало да падне на памет ни да погледа другу жену, а камоли помисли нешто друго, јер она сматра да треба буде апсолутна власница срца оног кога воли. Изузетно је интуитивна и у стању је да из сваког ишчачка најскривеније делове душе, готово као да има скривене моћи.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas