Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈРЕЂИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Они су интелигентни, креативни и увек су отвореног ума

Најређи хороскопски знак је у сваком смислу најпосебнији

1690486210_horoskop-Vodolija.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Најчешћи месец рођења је септембар, тако да уколико сте Девица или Вага упознаћете највише људи рођених баш у вашем хороскопском знаку. Међутим, најређи хороскопски знак је у сваком смислу најпосебнији. Особе у овом знаку се рађају у периоду укрштања јануара и фебруара, који је најкраћи месец у години и то резултира мањим бројем рођења.

Дакле, најређи хороскопски знак зодијака је Водолија.

Овај ваздушни знак је отвореног ума, воли да мисли и ради, али на посебан начин. У љубавном смислу ово је знак који дубоко размишља и оно што тражи код партнера је интелектуално подударање. Близанци би били одлични партнери за овај хороскопски знак, због разлике у карактерима.

Дупла водолија не могу да разумеју „обични“ људи, зато што су увек испред времена. Изузетно су духовити, интелигентни, воле да буде у центру пажње и то им увек полази за руком.

Не умеју са парама, често их губе и заборављају, али су веома великодушне и упркос високој интелигенцији некада не знају да процене да ли особа заслужује помоћ. Зарађују на својим идејама и иновативности, а веома често имају свој бизнис. Не воле шефовања и воле да у свему имају апсолутну слободу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas