Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најсрећнији хороскопски знаци: У свему налазе нешто добро, а оптимизам их никад не напушта

Астролози су издвојили шест знакова Зодијака које оптимизам никад не напушта

1692774628_shutterstock_469094684.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Срећа је одувек била тема многих психолога, социолога и филозофа и гледано са различитог аспекта она је потпуно другачије схваћена. Док је неки виде у томе да је потпуна када смо здрави, други је виде у добрим односима са околином или је неки везују са материјалним изобиљем. У Астрологији она се ипак повезује са позитивним погледом на свет па се неки знаци Зодијака по томе издвајају од других. Иако Астрологија није заснована на научним доказима постоје неке особине које се приписују срећи у сваком хороскопском знаку и то може бити просветљујуће, пише Астротолк.

Стрелац - оптимиста

Стрелац је ватрени знак којим влада Јупитер, познат по својој оптимистичној и авантуристичкој природи. Ови знакови имају жељу за животом и поседују природну радозналост  што их покреће да истражују нове хоризонте. Њихов ентузијазам и позитиван став их често доводе д тога да пронађу срећу у новим искуствима и да осећају слободу. Способност Стрелца да види у било којој ситуацији све сјајно, доприноси њиховој општој срећи.

Лав - радосни шармер

Лав је још један ватрени знак којим влада Сунце и њега краси самопоуздање и зрачи радошћу. Лавови воле пажњу и уважавање и траже исто такве односе који им доносе срећу. Њихова срдачност и способност да насмеју друге доприноси њиховом осећају испуњености. Њихов оптимизам и жеља који сијају стварају природан пут до среће.

Рибе - креативни сањар

Рибама влада Нептун и њих одликује маштовитост и емпатија. Оне проналазе срећу у креативним стварима и повезивању са другима на дубоком емоционалном нивоу. Радост им ствара способност да виде лепоту и инспирацију у свету око себе. Оне су сањари и прихватају своју интуицију што им ствара осећај среће.

Вага - уравнотежени хармонизатор

Овим ваздушним знаком влада Венера и често их повезује жеља за равнотежом и хармонијом. Ваге налазе срећу у успостављању хармоничних односа. Воле естетику што доприноси њиховом благостању.Оне доживљавају срећу кроз смислене везе којима теже дајући компромис и приоритет праведности.

Близанци - радознали комуникатор

Близанцима влада Меркур, а овај знак одликује интелектуална радозналост и прилагодљивост. Они често проналазе срећу у разговорима и истраживању различитих интересовања. Испуњени су када се повежу са људима и прилагоде различитим ситуацијама. Отвореност и жеља за учењем доприноси њиховој општој срећи.

Рак - негујући утешитељ

Раковима влада Месец, а овај нежни и саосећајни знак проналази срећу у стварању осећаја удобности и сигурности за себе и вољене. Они осећају благостање тамо где могу да брину о другима и да остваре снажне емоционалне везе. Окружење пуно љубави и подршке подстиче природно стање среће овог знака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas