Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСТРОЖИ РОДИТЕЉИ ХОРОСКОПА: Њихова деца морају да знају за ред, рад и дисциплину

Када се ради о родитељству, свако има свој приступ

1716292717_Foto-Shuttertsock-horoskop-roditeljstvo.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неки су родитељи благи, а неки су више усредсређени на ред, рад и дисциплину. Ако сте се икада запитали који су хороскопски знакови склони томе да буду најстрожи родитељи, ево одговора.

Јарац

На врху листе налази се Јарац, хороскопски знак који је сам по себи синоним за дисциплину. Родитељи Јарчеви воде своју породицу с војничком прецизношћу. Кућни буџет? Организован. Домаћи задаци? Надзирани. Слободно време? Пажљиво распоређено. За Јарчеве сваки је дан прилика за поучавање важности реда, рада и одговорности.

Девица

Ако постоји знак који схвата детаље озбиљно, то је дефинитивно Девица. Ови родитељи имају очи попут сокола када је у питању праћење своје деце, а заборављен задатак или неочишћена соба могу изазвати праву малу породичну конференцију. Девице својом строгоћом осигуравају да је све на свом месту и по правилима.

Шкорпија

Шкорпија као родитељ има један од најинтензивнијих приступа. Њихова строгоћа произлази из дубоке емоционалне повезаности и жеље да заштите своје младе. Такође су мајстори за „тајно надзирање“. Не мислите ваљда да ће ваша тајна заљубљеност или скривена чоколадица остати неоткривени? Шкорпије ће све знати, и то пре него што се сами сетите што сте скривали.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas