Oglas
· · Komentari: 0

NAJSTROŽI RODITELJI HOROSKOPA: NJihova deca moraju da znaju za red, rad i disciplinu

Kada se radi o roditeljstvu, svako ima svoj pristup

1716292717_Foto-Shuttertsock-horoskop-roditeljstvo.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Neki su roditelji blagi, a neki su više usredsređeni na red, rad i disciplinu. Ako ste se ikada zapitali koji su horoskopski znakovi skloni tome da budu najstroži roditelji, evo odgovora.

Jarac

Na vrhu liste nalazi se Jarac, horoskopski znak koji je sam po sebi sinonim za disciplinu. Roditelji Jarčevi vode svoju porodicu s vojničkom preciznošću. Kućni budžet? Organizovan. Domaći zadaci? Nadzirani. Slobodno vreme? Pažljivo raspoređeno. Za Jarčeve svaki je dan prilika za poučavanje važnosti reda, rada i odgovornosti.

Devica

Ako postoji znak koji shvata detalje ozbiljno, to je definitivno Devica. Ovi roditelji imaju oči poput sokola kada je u pitanju praćenje svoje dece, a zaboravljen zadatak ili neočišćena soba mogu izazvati pravu malu porodičnu konferenciju. Device svojom strogoćom osiguravaju da je sve na svom mestu i po pravilima.

Škorpija

Škorpija kao roditelj ima jedan od najintenzivnijih pristupa. NJihova strogoća proizlazi iz duboke emocionalne povezanosti i želje da zaštite svoje mlade. Takođe su majstori za „tajno nadziranje“. Ne mislite valjda da će vaša tajna zaljubljenost ili skrivena čokoladica ostati neotkriveni? Škorpije će sve znati, i to pre nego što se sami setite što ste skrivali.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas