Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВАЖНИЈИ ДАТУМИ У 2024. ГОДИНИ: Погледајте када ће се догађати најбитнији астролошки догађаји који ће донети велике промене

Према мишљењу астролога ово су датуми на које треба да обратите пажњу током 2024. године

1703325369_Foto-Shutterstock-datumi-za-2024-godinu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Током 2024. године биће присутно много космичких усклађивања који се фокусирају на принципе равнотеже.

Астрологија каже да можемо осетити да нас силе привлаче и гурају на различите стране, а крајњи резултат је проналажење средине, преноси Форевер Цонсциоус.

Технологија, финансије и односи ће бити велика тема 2024. године, а многи од нас ће осетити снажну потребу за аутономијом и независношћу.

И на крају, 2024. је година број 8 у нумерологији, а то је број који представља срећу, симетрију и бесконачност. Ми смо бесконачна бића, али наше време овде на овој планети није бесконачно. Морамо максимално да искористиимо време које имамо и да не одбацујемо утицај који имамо на друге и свет око нас. Хајде да каква ће нам бити 2024. година и ко ће имати највише среће.

Главни астролошки догађаји током 2024. године

1. Северни чвор у коњункцији са Хироном (јануар - април)

Ово је енергија коју ћемо осећати прва три до четири месеца у години, посебно око 11. фебруара и затим под Овновим помрачењем Сунца 8. априла. Хирон је астероид исцељења, а северни чвор представља пут куда иде наша колективна свест. Спајање ове две планетарне силе ствара снажну исцељујућу енергију која нам може помоћи да се издигнемо проблема свакодневице.

2. Јупитер у коњункцији са Ураном (март - мај)

Ово је вероватно најзначајније усклађивање 2024.! Сусрет Јупитера и Урана догађа се сваких 12 до 14 година, али сусрет Јупитера и Урана у знаку Бика је невероватно редак. Уран је у Бику од 2018., а Јупитер је прешао у Бика 2023.

Бик је обично повезан са финансијским темама и нашим осећајем сопствене вредности. Јупитер је планета обиља и експанзије, а Уран технологије и иновација. Ове теме могле би да се манифестују као главне вести о глобалним финансијским тржиштима и дигиталним валутама.

3. Јупитер у знаку Близанаца (мај 2024. - јун 2025.)

Јупитер прелази у Близанце 26. маја, први пут за 12 година, чинећи га својим новим домом до јуна 2025. Јупитер је планета експанзије, а Близанци представљају дуалност душе и тела. Наша душа зна да смо ми љубав и да је живот једноставно низ лекција и искустава.

Међутим, наше људско ЈА мора да живии по правилима 3Д света. Оно мора да се носи са патњом, реалношћу живота на Земљи и не осећа увек љубав коју осећа наша душа. Те две стране нашег бића морамо да уважимо, поштујемо и негујемо.

4. Квадрат Јупитера и Сатурна (јул - децембар)

Јупитер и Сатурн доћи ће у директни квадрат (90 степени) један са другим 19. августа, у којем ће остати до 24. децембра. Њихову енергију почећемо да осећамо већ у јулу, па све до самога краја године.

Јупитер ће бити у Близанцима, а Сатурн у Рибама - ово је комбинација која може да створи трење и напетост јер Јупитер жели ширење, а Сатурн скупљање и фокусирање на границе.

5. Плутон у знаку Водолије (новембар 2024. - март 2043.)

2024. је година у којој Плутон службено напушта знак Јарца и улази у Водолију у којој ће бити следеће две деценије. Плутон у Водолији је монументална промена која се одвијала последњих неколико година. Како Плутон већ неко време плеше на граници између Јарца и Водолије, већ смо почели да доживљавамо неке од тема које су предодређене. У Водолији, Плутон ради на свему што се тиче технологије.

6. Ретроградни Марс (октобар 2024. - мај 2025.)

Марс је ретроградан најређе од свих планета, па када се то догоди, то је нешто на шта желимо да обратимо пажњу! Марс је планета акције, мотивације и енергије. Када путује ретроградно, смањује нашу продуктивност, исцрпљује енергију и чини да осећамо недостатак мотивације.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas