Oglas
· · Komentari: 0

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Pogledajte kada će se događati najbitniji astrološki događaji koji će doneti velike promene

Prema mišljenju astrologa ovo su datumi na koje treba da obratite pažnju tokom 2024. godine

1703325369_Foto-Shutterstock-datumi-za-2024-godinu.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Tokom 2024. godine biće prisutno mnogo kosmičkih usklađivanja koji se fokusiraju na principe ravnoteže.

Astrologija kaže da možemo osetiti da nas sile privlače i guraju na različite strane, a krajnji rezultat je pronalaženje sredine, prenosi Forever Conscious.

Tehnologija, finansije i odnosi će biti velika tema 2024. godine, a mnogi od nas će osetiti snažnu potrebu za autonomijom i nezavisnošću.

I na kraju, 2024. je godina broj 8 u numerologiji, a to je broj koji predstavlja sreću, simetriju i beskonačnost. Mi smo beskonačna bića, ali naše vreme ovde na ovoj planeti nije beskonačno. Moramo maksimalno da iskoristiimo vreme koje imamo i da ne odbacujemo uticaj koji imamo na druge i svet oko nas. Hajde da kakva će nam biti 2024. godina i ko će imati najviše sreće.

Glavni astrološki događaji tokom 2024. godine

1. Severni čvor u konjunkciji sa Hironom (januar - april)

Ovo je energija koju ćemo osećati prva tri do četiri meseca u godini, posebno oko 11. februara i zatim pod Ovnovim pomračenjem Sunca 8. aprila. Hiron je asteroid isceljenja, a severni čvor predstavlja put kuda ide naša kolektivna svest. Spajanje ove dve planetarne sile stvara snažnu isceljujuću energiju koja nam može pomoći da se izdignemo problema svakodnevice.

2. Jupiter u konjunkciji sa Uranom (mart - maj)

Ovo je verovatno najznačajnije usklađivanje 2024.! Susret Jupitera i Urana događa se svakih 12 do 14 godina, ali susret Jupitera i Urana u znaku Bika je neverovatno redak. Uran je u Biku od 2018., a Jupiter je prešao u Bika 2023.

Bik je obično povezan sa finansijskim temama i našim osećajem sopstvene vrednosti. Jupiter je planeta obilja i ekspanzije, a Uran tehnologije i inovacija. Ove teme mogle bi da se manifestuju kao glavne vesti o globalnim finansijskim tržištima i digitalnim valutama.

3. Jupiter u znaku Blizanaca (maj 2024. - jun 2025.)

Jupiter prelazi u Blizance 26. maja, prvi put za 12 godina, čineći ga svojim novim domom do juna 2025. Jupiter je planeta ekspanzije, a Blizanci predstavljaju dualnost duše i tela. Naša duša zna da smo mi ljubav i da je život jednostavno niz lekcija i iskustava.

Međutim, naše ljudsko JA mora da živii po pravilima 3D sveta. Ono mora da se nosi sa patnjom, realnošću života na Zemlji i ne oseća uvek ljubav koju oseća naša duša. Te dve strane našeg bića moramo da uvažimo, poštujemo i negujemo.

4. Kvadrat Jupitera i Saturna (jul - decembar)

Jupiter i Saturn doći će u direktni kvadrat (90 stepeni) jedan sa drugim 19. avgusta, u kojem će ostati do 24. decembra. NJihovu energiju počećemo da osećamo već u julu, pa sve do samoga kraja godine.

Jupiter će biti u Blizancima, a Saturn u Ribama - ovo je kombinacija koja može da stvori trenje i napetost jer Jupiter želi širenje, a Saturn skupljanje i fokusiranje na granice.

5. Pluton u znaku Vodolije (novembar 2024. - mart 2043.)

2024. je godina u kojoj Pluton službeno napušta znak Jarca i ulazi u Vodoliju u kojoj će biti sledeće dve decenije. Pluton u Vodoliji je monumentalna promena koja se odvijala poslednjih nekoliko godina. Kako Pluton već neko vreme pleše na granici između Jarca i Vodolije, već smo počeli da doživljavamo neke od tema koje su predodređene. U Vodoliji, Pluton radi na svemu što se tiče tehnologije.

6. Retrogradni Mars (oktobar 2024. - maj 2025.)

Mars je retrogradan najređe od svih planeta, pa kada se to dogodi, to je nešto na šta želimo da obratimo pažnju! Mars je planeta akcije, motivacije i energije. Kada putuje retrogradno, smanjuje našu produktivnost, iscrpljuje energiju i čini da osećamo nedostatak motivacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas