Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВАЖНИЈИ ДАТУМИ У СЕПТЕМБРУ: Астролози кажу да ће донети велике промене

Пет датума на које треба да обратите пажњу

1693143097_Foto-Shutterstock-datumi-u-septembru.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ретроградни период Меркура, који ће трајати од 23. августа до 15. септембра, донеће „комуникациону кризу“ за већину хороскопских знакова.

Очекује се да ће се суочити са потешкоћама у комуникацији и односима с другима, а могу се јавити и неспоразуми услед касно примљених и нетачно протумачених порука.

Ипак, ретроградни Меркур неће бити једини небески догађај у блиској будућности. Овде су још неки кључни датуми које треба имати на уму током ретроградног Меркура у знаку Девице током 2023. године.

1. септембар – Месец улази у Овна

Уколико сте осетили пад енергије доласком ретроградног Меркура, почетак септембра може донекле променити ту динамику. Месец улази у знак Овна, доносећи талас енергије који ће се прелити на све знакове Зодијака, нарочито на Овнове и особе са Месецом у знаку Овна. Овај период може бити повољан за фокусирање на области које сте запоставили или нисте били довољно мотивисани да се бавите њима.

3. септембар – Месец улази у Бика

Транзит Месеца у знак Бика овај пут доноси неуобичајене емоције, изражену тврдоглавост и одлучност. Такође, постоји могућност да се суочите са тренуцима када ћете тешко препознати себе. У овим тренуцима, саветује се да будете „уземљени“, пажљиво размислите о својим следећим корацима и водите се својом интуицијом.

7. септембар – Месец у Близанцима у квадрату с Нептуном у Рибама

Након што Месец уђе у знак Близанаца 5. септембра, могли бисте се осећати преплављени превише информација и емоција. Овај период може узроковати распршеност фокуса и осећај исцрпљености. Саветује се да си приуштите одмор и размислите о наредним корацима. Преузимање превише одједном може довести до исцрпљености, стога будите искрени према себи.

9. септембар – Месец у Раку у секстилу с Ураном у Бику

Када Месец уђе у знак Рака, биће важно осветлити одређене аспекте свог живота, али не на површан начин. Размислите о основама ваших односа и комуникације с другима. Промене, иако изненадне, могу бити корисне, па будите отворени за њих.

13. септембар – Месец улази у Девицу

Ово је моменат да се посветите организацији живота, прављењу распореда и листама задатака. Девица доноси повољан период за овакве активности, иако неће дуго трајати. Искористите ову енергију да се концентришете и извучете максимум из ње.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas